ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επ. Διοικήσεως: Το Γραφείο μου δεν σχετίζεται με το φυλλάδιο Covid που κυκλοφορεί

Τι αναφέρει σχετική ανακοίνωση

ΚΥΠΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Επίτροπος Διοικήσεως σχετικά με το φυλλάδιο που κυκλοφορεί και περιέχει θέσεις σχετικά με «το εμβόλιο COVID». 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Τέθηκε, σήμερα, υπόψη μου αντίγραφο «φυλλαδίου» που φαίνεται να διαχέεται στην κοινότητα, το οποίο έχει τίτλο «Γνωρίζατε ότι;» και περιέχει θέσεις σχετικά με «το εμβόλιο COVID».

Παρότι δεν υπάρχει κανένα διακριτικό στο εν λόγω φυλλάδιο από το οποίο να προκύπτει ο εκδότης του, έχει εντούτοις σημειωμένα σε αυτό, στοιχεία επικοινωνίας του Γραφείου μου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται, εύλογα, η λανθασμένη εντύπωση στο κοινό ότι το Γραφείο μου έχει εμπλοκή στην έκδοσή του.

Για το λόγο αυτό διευκρινίζω ότι ουδεμία σχέση έχει το Γραφείο μου με την εκπόνηση ή/και διάχυση του εν λόγω φυλλαδίου και το περιεχόμενό του δεν αποτελεί θέσεις μας.

Οι πολίτες μπορούν, σε κάθε περίπτωση, να υποβάλλουν παράπονα στο Γραφείο μας στην περίπτωση, μεταξύ άλλων, που θεωρούν ότι υπάρχει παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους από πράξεις της διοίκησης, τα οποία θα τυγχάνουν διερεύνησης στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση