ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κύπρος: Στοπ στην καθημερινή ανακοίνωση κρουσμάτων

Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/4) νέες χαλαρώσεις, μάλιστα στις δηλώσεις του διευκρίνισε: «Τα νέα μέτρα στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας μας, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την σταδιακή και ολοκληρωτική άρση των περιορισμών. Επιβάλλεται, όμως, να επιδείξουμε όλοι ατομική ευθύνη και υπεύθυνη συμπεριφορά. Να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και των μελών της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής.

Η σημερινή ανακοίνωση ελάφρυνσης των μέτρων δεν πρέπει να παρερμηνευθεί και να δώσει λάθος μήνυμα. Ο κορωνοϊός είναι ακόμη εδώ! Είναι ακόμη διάσπαρτος στην κοινότητα. Γι’ αυτό εξάλλου και 200 συμπολίτες μας νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ με COVID».

Ένα από όσα αλλάζουν είναι και η ενημέρωση των θετικών διαγνώσεων, θανάτων και νοσηλειών η οποία δεν θα είναι ημερήσια αφού έπειτα από απόφαση του Υπουργικού συμβουλίου:

*από τις 15 Απριλίου 2022, όπως η ανακοίνωση των θετικών διαγνώσεων, θανάτων και νοσηλειών, γίνεται σε εβδομαδιαία βάση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση