ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λαμβάνουν sms με αποτέλεσμα για rapid χωρίς να έχουν κάνει το τεστ

Τι απαντά ο Υπ. Υγείας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πολίτες καταγγέλλουν στο Υπουργείο Υγείας ότι  λαμβάνουν γραπτό μήνυμα με αποτέλεσμα από rapid test χωρίς να έχουν υποβληθεί ποτέ σε τεστ. Για το ζήτημα έδωσε διευκρινίσεις ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παρέθεσε με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων ΓεΣΥ.

Κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες ο αρμόδιος Υπουργός ξεκαθάρισε ότι οι καταγγελίες που φτάνουν στο Γραφείο του για το συγκεκριμένο θέμα είναι μεμονωμένες και παρατηρούνται σε περιπτώσεις που μπορεί να καταχωρηθεί λανθασμένα ο αριθμός του τηλεφώνου κάποιου πολίτη.

Γίνονται, σημείωσε, κατά μέσο όρο 50,000 τεστ την ημέρα και η εκ παραδρομής καταχώρηση ενός λανθασμένου αριθμού τηλεφώνου σε τόσο μεγάλο αριθμό τεστ, δεν αποκλείεται. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Ιωάννου είπε ότι όλα οι καταγγελίες διερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου ώστε να διαπιστωθεί ο λόγος που έγινε το λάθος.

Μέσα από τους ελέγχους αυτούς, επεσήμανε ο Υπουργός Υγείας, είχε εντοπιστεί το περιστατικό με τις υπερχρεώσεις από συγκεκριμένη εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση