ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάφος: Στην εντατική 70χρονος κρούσμα κορωνοϊού

Πενήντα νέα δείγματα που θα ληφθούν σήμερα αφορούν προσωπικό του Νοσοκομείου Πάφου

ΚΥΠΕ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύεται 70χρονος ασθενής, που είναι το ένα από τα 11 τελευταία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊου στο ΓΝ Πάφου, ενώ δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί κατά πόσο θα μεταφερθεί στο ΓΝ Λεμεσού ή στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Πάφου, ο 70χρονος, που φέρεται να ήρθε σε επαφή με τον 65χρονο αλλοδαπό, που νοσηλευόταν αρχικά στον παθολογικό θάλαμο του ΓΝ Πάφου και στη συνέχεια στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ήταν επιβεβαιωμένο κρούσμα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Πάφου.

Στο μεταξύ η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας έχει ήδη αρχίσει την ιχνηλάτηση των επαφών και των 11 κρουσμάτων και άρχισε τη λήψη δειγμάτων για τη διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων.

Επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι οκτώ νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, μία γιατρός της ΜΕΘ, ένας ασθενής που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ εκεί όπου νοσηλευόταν και ο 65χρονος που εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό, και μια εργαζόμενη στην υπηρεσία καθαριότητας.

Πενήντα νέα δείγματα που θα ληφθούν σήμερα αφορούν προσωπικό του Νοσοκομείου Πάφου αλλά και όλων των ασθενών της Παθολογικής Κλινικής και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Στο μεταξύ σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ σε εξειδικευμένες εξετάσεις αναμένεται να υποβληθεί και όλο το προσωπικό του ΓΝ Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  |  Πάφος  |  Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση