ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:49
 

Σε λειτουργία Θάλαμος Βραχείας Νοσηλείας στο Ευαγγελισμό για στήριξη του ΓΝ Πάφου

Θα λειτουργήσουν δωμάτια στον Α’ όροφο ως μονόκλινα αυξάνοντας έτσι τη δυναμικότητα του χώρου και ως Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας θα λειτουργήσει το Ιδιωτικό Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, που στηρίζει το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Διευθυντή του, Δρ. Νέστορα Μιχαήλ.

Στην ανακοίνωση του ο Δρ. Νέστορας Μιχαήλ, επισημαίνει πως με την παράδοση των νέων χώρων στο υπόγειο του Ιδιωτικού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, θα προχωρήσουν στην αναδιοργάνωση του Νοσοκομείου, στο πλαίσιο της οποίας, θα λειτουργήσουν δωμάτια στον Α’ όροφο ως μονόκλινα αυξάνοντας έτσι τη δυναμικότητα του χώρου και ως Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας.

Το προσωπικό που θα επανδρώσει τοn Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας, θα τηρεί αυξημένα μέτρα προστασίας.

Ο Δρ. Νέστορας Μιχαήλ σημειώνει πως στον ξεχωριστό θάλαμο, περιστατικά που χρήζουν εισαγωγής- και δεν έχουν υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ για τον ιό- θα θεωρούνται ύποπτα και θα εισάγονται στον Θάλαμο Βραχείας Νοσηλείας μέχρι την εξασφάλιση του αρνητικού τεστ. Ακολούθως, εάν καταστεί αναγκαίο θα προωθούνται στο Μαιευτήριο ή στον Γενικό θάλαμο.

Στο μεταξύ στα καθήκοντα του επιστρέφει ο Δρ. Μιχαήλ ως ιατρός του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μετά την αρνητική απάντηση στο τεστ που υποβλήθηκε, ενώ ήταν και ασυμπτωματικός, και αφού έχει παρέλθει μια εβδομάδα αυτοπεριορισμού.

Στην ανακοίνωση ο κ. Μιχαήλ, ευχαρίστησε από καρδιάς και συνεχάρη όλη την νοσηλευτική ομάδα και τους ιατρούς των Α’ βοηθειών που αποτελούν την πρώτη γραμμή της μάχης και τους απηύθυνε έκκληση να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επαφές τους με τους ασθενείς τηρώντας αυστηρά τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Επισημαίνει πως στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ιατροί, νοσηλευτές, και διοίκηση από την πρώτη στιγμή του καλέσματος της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας για στήριξη από τον ιδιωτικό τομέα σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια εξέφρασαν την ετοιμότητα τους, δίχως δεύτερη σκέψη, να συνεισφέρουν στην πρώτη γραμμή και όπου αλλού καταστεί αναγκαίο.

Εάν όλοι από το πόστο τους δεν συμβάλουν στην αποφόρτιση του οικοδομήματος της Υγείας, τότε σημείωσε “πιθανή κατάρρευσή του θα είναι εμάς τους πρώτους που θα καταπλακώσει”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Πάφος  |  Coronavirus  |  Υγεία  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Κάποιοι πολιτικοί να αφήσουν τα προσωπικά τους τερτίπια και να στεφτούν το καλό του τόπου για να μην ...»
Leon  |  12:17

#PoliticsBlog Το Plan B του Νίκαρου, οι μετοχές του Πετρίδη και ο θυμωμένος πρίγκιπας 

«Η βουλή των λαϊκιστών Πορδίκη, Καμένης, Ελαμάκια και συνεργατιστή κλέφτη Κουλία- ΕΔΕΚ & ΔΗΚΟ βυθίζουν ...»
Αρμαγεδών  |  11:25

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Αγαπητέ κύριε / μα   Καλώς ήλθατε στο σπίτι του παρόχου δανείων !!! Προσφέρουμε προσωπικά δάνεια, ...»
mr scott  |  17:39

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Είναι βραβευμένη και πιστοποιημένη διεθνώς και πληροί τις βασικές απαιτήσεις όλων των σχετικών Ευρωπαϊκών Οδηγιών Ιατρικών Συσκευών.

My Digital Doctor: Η νέα εφαρμογή ελέγχου ιατρικών συμπτωμάτων με τεχνολογία Artificial Intelligence ειδικά για το πελατολόγιο της Universal Life!

H εφαρμογή είναι η πρώτη που επικυρώθηκε επιστημονικά και παρουσίασε 91% ακρίβεια στην αξιολόγηση ιατρικών συμπτωμάτων σύμφωνα ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΥΓΕΙΑ
X