ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σειρά μέτρων με την πλήρη επαναλειτουργία του Δήμου Πάφου

Χωρίς μάσκα και χωρίς αντισηπτικό δεν θα εισέρχεται κανείς εντός του Δημοτικού Μεγάρου, ανέφερε ο κ. Φαίδωνος

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σειρά μέτρων λαμβάνει ο Δήμαρχος Πάφου, με τη σημερινή πλήρη επαναλειτουργία του Δήμου Πάφου, μετά την εξαγγελία του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι από σήμερα 4 Μαΐου, αρχίζει η πλήρης λειτουργία του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, με επιστροφή όλων των εργαζομένων στις θέσεις εργασίας τους.

Ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως από σήμερα λειτουργούν κανονικά, όλες οι υπηρεσίες του Δήμου Πάφου.

Επεσήμανε πως θα καταβάλλεται προσπάθεια για τη σταδιακή εξυπηρέτηση περισσοτέρων δημοτών, νοουμένου, όπως είπε, ότι όλοι οι οποίοι θα προσέρχονται στο Δημοτικό Μέγαρο και στις υπηρεσίες του Δήμου Πάφου, θα λάβουν πρόνοια να τηρούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Ανέφερε πως χωρίς μάσκα και χωρίς αντισηπτικό δεν θα εισέρχεται κανείς εντός του Δημοτικού Μεγάρου, σημειώνοντας πως η απολύμανση των χεριών θα είναι υποχρεωτική.

Ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για διευκόλυνση των δημοτών, και θα συνεχιστεί η εξυπηρέτηση στα ταμεία, είτε μέσω τραπεζών, είτε κάνοντας και χρήση των διαδικτυακών μέσων.

Για τον σκοπό αυτό, συνέχισε ο Δήμαρχος Πάφου, έχουν ληφθεί ειδικές πρόνοιες μέσω της εφαρμογής υπηρεσίας τηλεδιάσκεψης zoom.

Σ’ ότι αφορά το Λογιστήριο του Δήμου Πάφου, όπως ανακοίνωσε, θα δημοσιευτεί σήμερα ένας αριθμός προς εξυπηρέτηση των δημοτών, ώστε να μεταβαίνουν για να κάνουν καταθέσεις είτε μέσω τραπεζών, είτε διαδικτυακά .

Για το Τεχνικό Τμήμα, ο κ. Φαίδωνος σημείωσε πως οι πολίτες, θα μπορούν να επικοινωνούν στο κεντρικό τηλεφωνικό αριθμό που είναι ο αριθμός 26 -822555 για οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειάζονται, διευκρινίζοντας πως οι πληροφορίες θα δίνονται μόνο τηλεφωνικά και διαδικτυακά.

Μέσω της ειδικής υπηρεσίας zoom, όπως είπε, οι δημότες θα μπορούν να αποστέλλουν οποιαδήποτε έγγραφα.

Επιπρόσθετα, είπε, στο Δημοτικό μέγαρο θα ληφθεί ειδική πρόνοια για όσους θέλουν να στείλουν αλληλογραφία. Αυτή, ανέφερε, θα αποστέλλεται, είτε μέσω φαξ, είτε μέσω email και σε περίπτωση που απαιτείται η πρωτότυπη θα μπορεί ο δημότης να την παραδίδει σε ένα ειδικό γραφείο εντός του Δημοτικού Μεγάρου.

Ακόμη σε λειτουργία θα τεθούν και οι Υγειονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Πάφου για άδειες ποτού, σκύλων και άλλα. Επί τούτου, σημείωσε, θα ληφθεί πρόνοια, ώστε να λαμβάνονται από το παράθυρο οι σχετικές άδειες και να αποφεύγεται ο συνωστισμός .

Κλειστά θα παραμείνουν το κολυμβητήριο του Δήμου Πάφου, τα Συμβούλια Κοινοτικού Εθελοντισμού και δεν θα τελούνται πολιτικοί γάμοι, όπως προβλέπεται από το διάταγμα του Υπουργού. Επίσης δεν θα γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις στο παρόν στάδιο, κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Η κατάσταση αξιολογείται συνεχώς και δεν αποκλείεται την ερχόμενη βδομάδα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Το unlock ξύπνησε την πανδημία

Η επαναλειτουργία των αεροδρομίων επιδείνωσε την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου, αναφέρει στην «Κ» ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης ...
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ