ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:12
 

Στηρίζει την καθολική εφαρμογή του ΓεΣΥ ο Αντικαρκινικός

Στην ανακοίνωση ο Σύνδεσμος χαιρετίζει επίσης τη στάση της Ογκολογικής Εταιρείας Κύπρου υπέρ του ΓεΣΥ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σε ανακοίνωσή του, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου αναφέρει ότι είναι από τους πρώτους συνδέσμους ασθενών που ιδρύθηκαν στη χώρα μας με σκοπό την παροχή δωρεάν υπηρεσιών ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο. «Οι ίδιες αξίες που μας χαρακτήριζαν τότε, μας διέπουν και σήμερα και, υπό αυτό το σκεπτικό, διεκδικούμε την καθολική και ποιοτική εφαρμογή του ΓεΣΥ.
 
Είναι επιτακτικό όλοι οι πολίτες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όποιες υπηρεσίες υγείας έχουν ανάγκη, αναφέρει ανακοίνωση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου που δηλώνει ότι διεκδικεί την καθολική και ποιοτική εφαρμογή του ΓεΣΥ σημειώνοντας ότι οι αξίες που οδήγησαν στην ίδρυση του Συνδέσμου, για παροχή δωρεάν υπηρεσιών ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο, τους διέπουν και σήμερα.
 
 «Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου υποστηρίζει ανεπιφύλακτα τις ενέργειες και δράσεις της Πολιτείας και των υπόλοιπων συμβαλλόμενων φορέων που στόχο έχουν την καθολική εφαρμογή του ΓεΣΥ». Στην ανακοίνωση ο Σύνδεσμος χαιρετίζει επίσης τη στάση της Ογκολογικής Εταιρείας Κύπρου υπέρ του ΓεΣΥ και καλεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, συμπεριλαμβανομένης και της ιατρικής κοινότητας, με σύνεση και με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον να συνεργαστούν εποικοδομητικά με τις αρμόδιες αρχές στην προσπάθεια για εφαρμογή του.
 
«Η προσφορά των γιατρών και των άλλων επαγγελματιών υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα των καρκινοπαθών συνανθρώπων μας είναι πολύτιμη και δεν θα πρέπει να απουσιάζουν από το ανθρωποκεντρικό αυτό εγχείρημα της Κυπριακής Πολιτείας το οποίο θα διέπει την υγεία του κάθε συμπολίτη μας», καταλήγει η ανακοίνωση του Αντικαρκινικού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Βουτιά στο κενό στο κέντρο της Λευκωσίας

«Υπάρχει ορθογραφικό λάθος στο κείμενο σας»
Ονησίφορος Ονησιφόρου  |  11:02

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X