ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο Υπ. Υγείας οι απόψεις επιδημιολόγων για τρίτη δόση εμβολίου

Θα κάνουμε μια συνεδρία την Τρίτη με τους υπηρεσιακούς του Υπουργείου και θα ζητήσουμε την εισήγηση που θα πάει στο Υπουργικό Συμβούλιο, ανέφερε ο κ. Χατζηπαντέλας

ΚΥΠΕ

Το Υπουργείο Υγείας έλαβε τις απόψεις των επιδημιολόγων σε σχέση με το αν η Κύπρος, ανεξάρτητα από την απόφαση του ΕΜΑ, πρέπει να προχωρήσει με την τρίτη δόση εμβολίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς αν έχουν λάβει τις γραπτές θέσεις των επιδημιολόγων για το θέμα της τρίτης δόσης εμβολίου, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλας είπε ότι «λάβαμε τις απόψεις και θα κάνουμε μια συνεδρία την Τρίτη με τους υπηρεσιακούς του Υπουργείου Υγείας για θέματα εμβολίων που σε αυτή την ομάδα υπάρχουν και δύο επιδημιολόγοι και θα τα δούμε και θα ζητήσουμε την εισήγηση που θα πάει στο Υπουργικό Συμβούλιο».

Απαντώντας σε ερώτηση αν η τρίτη δόση θα αφορά όλους ή κάποιες ομάδες του πληθυσμού, ο Υπουργός Υγείας είπε ότι σκέφτονται σε πρώτη φάση για κάποιες ομάδες του πληθυσμού, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν καθαρές οδηγίες από τον ΕΜΑ - απο τον οποίο αναμένεται να υπάρξει εισήγηση, η οποία δεν θα είναι υποχρεωτική.

Ερωτηθείς αν στη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου την άλλη εβδομάδα θα παρθούν αποφάσεις, ιδιαίτερα για τα πανεπιστήμια και τους μαθητές, ο Υπουργός Υγείας είπε ότι αναμένεται να παρθούν κάποιες αποφάσεις ειδικά για τα πανεπιστήμια σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται ο Υπουργός Παιδείας να παρουσιάσει τις εισηγήσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση