ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σύγκρουση διευθυντών στο Νοσοκομείο Πάφου

Την παρέμβαση του Γενικού Εισαγγελέα και του Αρχηγού Αστυνομίας ζήτησε δρ. Σπύρος Γεωργίου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο κ. Γεωργίου υποστηρίζει ότι ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Πάφου Δρ. Ιωσήφ Μουτήρης τον διαβάλλει συνεχώς τα τέσσερα τελευταία χρονιά.

Ο δρ. Γεωργίου δήλωσε πως επί του θέματος έχει προβεί τρεις φορές σε καταγγελία στην Αστυνομία Πάφου, ενώ με σχετική επιστολή είχε ενημερώσει τόσο τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας όσο και το Υπουργείο Υγείας. Κατόπιν τούτου, συνέχισε, απευθύνει έκκληση όπως παρέμβουν τόσο ο Γενικός Εισαγγελέας όσο και η Αστυνομία.

Μέσω του δικηγόρου του είχε αποστείλει προειδοποιητική επιστολή, αναφέρει, προσθέτοντας πως μετά λύπης του παρατηρεί ότι "ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πάφου προσπαθεί να στρέψει το προσωπικό του κρατικού νοσηλευτηρίου εναντίον" του.

Αφορμή για τις ενέργειες αυτές του δρ. Σπύρου Γεωργίου αποτέλεσε χθεσινή ανάρτηση στο Facebook του δρ Ιωσήφ Μουτήρη ο οποίος κατήγγειλε ότι δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας στο Νοσοκομείο Πάφου και εκφράζει την πρόθεση του να παραιτηθεί. Ο κ. Γεωργίου σε γραπτή δήλωσή του απορρίπτει τις καταγγελίες.

Υποστηρίζει περαιτέρω ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής μέσω Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, διαδικτύου και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, για "δικούς του προσωπικούς λόγους και σκοπούς, διαβάλλει στοχευμένα και κατά συρροή" τόσο τον ίδιο όσο και ευρύτερα την Διεύθυνση του Νοσοκομείου.

Ο Διευθυντής του Νοσοκομείου Πάφου υποστηρίζει, επίσης, ότι συνεχίζει να τον διαβάλλει "με επικίνδυνο τρόπο" και μετά την επιστροφή του στην εργασία του μετά την περιπέτεια με την υγεία του.

Σεβόμενος, κατέληξε, φίλους, συγγενείς, συνάδελφους και τους ασθενείς του Νοσοκομείου Πάφου, ζητά την παρέμβαση της Αστυνομίας και του Γενικού Εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθούν οι ενέργειες του δρ.Μουτήρη και να ληφθούν όλα τα νόμιμα μέτρα για την προστασία του, καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X