ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα κατάφερε η κ. Γεωργία - 22 μέρες με κορωνοϊό χειρότερες και από όταν πέρασα καρκίνο

«Εγώ σιγά-σίγα το ξεπερνώ αλλά ο χαμός της δίδυμης αδελφής μου δεν ξεπερνάτε, αυτή δεν τα κατάφερε», αναφέρει η κ. Γεωργία

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Άλλη μία συγκλονιστική ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας με την κυρία Γεωργία να μοιράζεται την δική της περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

Όπως η ίδια λέει ήταν και αυτή δύσπιστη όπως και πολλοί άλλοι, όμως όταν νόσησε από τον ιό εκεί άλλαξαν όλα.

Σύμφωνα με την ανάρτησή της: «Στις 27 Μαρτίου μια απλή αδιαθεσία, με μια μικρή δυσκολία στην αναπνοή μου με έκανε να σκεφτώ ότι ήταν απλώς η σκόνη στην ατμόσφαιρα. Με πολλή πίεση από το οικογενειακό μου περιβάλλον, πήγαν και έκανα το τεστ. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Μπήκα σε περιορισμό, με την υγειά μου ώρα με την ώρα να επιδεινώνεται... βήχας, κούραση, πυρετός, χαμηλή πίεση και το κυριότερο το οξυγόνο μου να μειωθεί στο 70. Πήρα την προσωπικό μου γιατρό (Την υπέρ ευχαριστώ) και με την βοήθεια της ήρθε το ασθενοφόρο».

Την κα. Γεωργία την μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, την πήραν στο νοσοκομείο Αναφοράς.

«Εκεί εντατική, αναπνευστήρα για 22 μέρες. Ίσα- ίσα που γλίτωσα τη διασωλήνωση. Εκεί πέρασα τις χειρότερες μέρες της ζωής μου ακόμα και όταν πέρασα καρκίνο... 22 βασανιστικές μέρες, 22 μέρες εφιαλτικές χωρίς αναπνοή, 22 μέρες ενωμένη με αναπνευστήρα, 22 μέρες χωρίς την οικογένειά σου, 22 μέρες απώλεια βάρους 13 κιλών...» αναφέρει η κ. Γεωργία.

Τελειώνοντας σημειώνει: «εγώ σιγά-σίγα το ξεπερνώ αλλά ο χαμός της δίδυμης αδελφής μου δεν ξεπερνάτε, αυτή δεν τα κατάφερε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση