ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θα αποφασίσουν επόμενα βήματα μετά τη συνάντηση με ΟΚΥπΥ οι νοσηλευτές ΠΑΣΥΔΥ

Η ανακοίνωση της συντεχνίας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Αναμένουν τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα με τον ΟΚΥπΥ και ακολούθως τις αποφάσεις του ΔΣ του ΟΚΥπΥ στις 30 Μαΐου για να αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους τα ΔΣ των Νοσηλευτικών Κλάδων της ΠΑΣΥΔΥ, αναφέρει η συντεχνία σε ανακοίνωσή της, μετά την αναβολή της προγραμματιζόμενης, για το μεσημέρι της Πέμπτης, διαμαρτυρίας.

«Μετά από την υποβολή γραπτής πρότασης από τον ΟΚΥπΥ με την οποία αναγνωρίζει το πρόβλημα της υποστελέχωσης στα δημόσια νοσηλευτήρια και μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις και γραπτές διευκρινιστικές απαντήσεις, αλλά και τον καθορισμό συνάντησης την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, τα Διοικητικά Συμβούλια των Νοσηλευτικών Κλάδων έχουν αποφασίσει όπως αναστείλουν την σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΣΥΔΥ.

Σημειώνει ότι γνώμονας και στόχος είναι η προστασία και η διαφύλαξη των δημόσιων νοσηλευτηρίων, «γι' αυτό προσβλέπουμε ότι το Δ.Σ. και η Διεύθυνση του ΟΚΥπΥ θα υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα εντός των χρονοδιαγραμμάτων προς όφελος των ασθενών».

Όπως σημειώνει, ανάλογα με τα αποτελέσματα της συνάντησης την ερχόμενη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 και τις αποφάσεις του Δ.Σ. του ΟΚΥπΥ στις 30 Μαΐου 2024, τα Δ.Σ. των Νοσηλευτικών Κλάδων θα συνέλθουν εκ νέου, θα αξιολογήσουν τα δεδομένα και ανάλογα θα αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση