ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τριάντα εννέα ασθενείς στο ΤΑΕΠ Πάφου, έξι στην Μονάδα Ύποπτων περιστατικών

Ο δρα Μουτήρης ανέφερε πως το ΓΝ Πάφου άρχισε την σταδιακή επαναλειτουργία του

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τριάντα εννέα ασθενείς προσήλθαν για εξέταση χτες μέχρι τις 20:30 το βράδυ στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, σύμφωνα με τον δρα Ιωσήφ Μουτήρη Επιστημονικό Διευθυντή του Νοσοκομείου Πάφου για τον covid – 19, προσθέτοντας πως το ΤΑΕΠ δέχτηκε χτες μεγάλη πίεση.

Σε δηλώσεις τους το ΚΥΠΕ ο δρα Μουτήρης ανέφερε πως από τους τριάντα εννέα ασθενείς που δέχτηκε χτες το ΤΑΕΠ μερικοί εισήχθησαν στο Νοσοκομείο, ενώ άλλοι παραπέμφθηκαν για θεραπεία σε ιδιωτικές κλινικές λόγω πληρότητας των θαλάμων του Νοσοκομείου.

Ο δρα Μουτήρης ανέφερε πως το ΓΝ Πάφου άρχισε την σταδιακή επαναλειτουργία του, σημειώνοντας πως αυτό λειτουργεί με πληρότητα 60%, σύμφωνα με τις οδηγίες της Διεύθυνσης του Οργανισμού λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης από την πανδημία.

Επιπρόσθετα είπε πως η Μονάδα Ύποπτων περιστατικών συνεχίζει να δέχεται ασθενείς μέχρι τη διεκπεραίωση της εξέτασης για covid- 19 , λειτουργώντας προστατευτικά για το υπόλοιπο Νοσοκομείο και για τους ασθενείς που νοσηλεύονται σ’ αυτό. Μέχρι χτες, είπε, στην Μονάδα νοσηλεύονταν 6 περιστατικά.

Ο δρα Μουτήρης σημείωσε πως η αυξημένη προσέλευση των ασθενών του ΓΝ Πάφου διεφάνη από τα εξωτερικά ιατρεία τα οποία επισκέφτηκαν στη διάρκεια της εβδομάδας ή εξυπηρετήθηκαν τηλεφωνικά 929 ασθενείς όλων των ειδικοτήτων.

Η εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος στο ΓΝ Πάφου, συνέχισε, μας επιτρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα ενόψει της β’ φάσης εφαρμογής του ΓεΣΥ τον ερχόμενο μήνα, κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

Η κατάσταση αξιολογείται συνεχώς και δεν αποκλείεται την ερχόμενη βδομάδα να υπάρξουν νέες ανακοινώσεις.

Το unlock ξύπνησε την πανδημία

Η επαναλειτουργία των αεροδρομίων επιδείνωσε την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου, αναφέρει στην «Κ» ο Δρ Πέτρος Καραγιάννης ...
Του Γιάννου Λύτρα
 |  ΥΓΕΙΑ
X