ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τρίτη δόση: 1,362 εμβολιασμοί σε μια μέρα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνολικά 1,362 άτομα ηλικίας 8 ετών και άνω εμβολιάστηκαν σήμερα με την τρίτη ενισχυτική δόση εμβολίου κατά του κορωνοϊού, στα walk-in σημεία Παγκύπρια, σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας.

Τα walk-in κέντρα που χορηγούν την τρίτη δόση, τα οποία λειτουργούν χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού, είναι ανοικτά Δευτέρα με Παρασκεύη από τις 08:00 μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Μεγάλος παγκύπριος walk-in εμβολιασμός στο Λανίτειο Αθλητικό κέντρο

Το Υπουργείο Υγείας στοχεύοντας στην ενίσχυση της εμβολιαστικής θωράκισης του πληθυσμού και στην έγκαιρη ολοκλήρωση του εμβολιαστικού σχήματος κατά της νόσου COVID-19 με την τρίτη δόση διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο, την Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λεμεσού, την πολυκλινική Υγεία και την στήριξη της MEDOCHEMIE παγκύπριο walk-in εμβολιασμό στο Λανίτειο αθλητικό κέντρο την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Στόχος είναι ο έγκαιρος εμβολιασμός όσων πολιτών επιθυμούν με την πρώτη δόση του εμβολίου της Phizer αλλά και την χορήγηση της τρίτης ανεξαρτήτως ηλικίας νοούμενου ότι έχουν περάσει έξι μήνες από την χορήγηση της δεύτερης δόσης. Να σημειωθεί ότι τα άτομα που επιθυμούν να προσέλθουν για εμβολιασμό πρέπει απαραίτητα να παρουσιάζουν αποδεικτικό ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο, κτλ).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση