ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υφ. Καινοτομίας: Τι λέει για την σειρά αναμονής

Η προσθήκη αυτή, στόχο έχει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής επιθυμεί να ενημερώσει τους πολίτες πως το άνοιγμα της Πύλης Εμβολιασμού Covid19 σήμερα, Παρασκευή 7 Μάιου 2021, για τα άτομα ηλικίας 35 και 36 ετών, συνοδεύτηκε με την προσθήκη μιας καινούργιας λειτουργικότητας, η οποία θέτει τους χρήστες σε σειρά αναμονής, δίδοντας τους ταυτόχρονα τη δυνατότητα να γνωρίζουν το χρόνο αναμονής για να εξυπηρετηθούν.

Η προσθήκη αυτή, στόχο έχει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την αποφυγή υπερφόρτωσης του συστήματος.
Σημειώνεται ότι, παρόλο που στα πρώτα 35 λεπτά λειτουργίας της Πύλης διαφάνηκε ότι υπήρξαν θέματα ταχύτητας στην εξυπηρέτηση, στη συνέχεια και μέχρι τις 8.45 π.μ. εξυπηρετήθηκαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Σε ένα κράτος με διαφάνεια, με έγνοια να εξυπηρετήσει και όχι να ταλαιπωρήσει τους πολίτες του και με την ελάχιστη δόση ευθιξίας, μια απολογία για την ταλαιπωρία τόσων χιλιάδων πολιτών (και όχι για πρώτη φορά) θα ήταν μια καλή αρχή. Η απάντηση όμως που δόθηκε είναι χαρακτηριστική της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρέα με όλα τα αυταρχικά ή πελατειακά κράτη. Τι πειράζει ολίγη ταλαιπωρία αφού εξυπηρετήθηκαν όλοι στο τέλος; Δεν φταίει ούτε το σύστημα, ούτε οι υπεύθυνοι (πολιτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι και εταιρεία). Όλο άριστοι!. Μπράβο τους. Δώστε τους και καμμιά αύξηση. Τέλος καλό, όλα καλά.

Λευκωσιατης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση