ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπ. Υγείας: Μόνο μέσα από διάλογο θα βελτιωθεί το ΓεΣΥ

Πραγματοποίησε επίσκεψη στο Απολλώνειο Νοσοκομείο Λευκωσία

Newsroom K

Συνέχεια στις επισκέψεις σε νοσηλευτήρια του ΓεΣΥ έδωσε σήμερα ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος επισκέφθηκε το Απολλώνειο Νοσοκομείο στην Λευκωσία και είχε συνάντηση με τη διεύθυνση του νοσοκομείου.

Μιλώντας, ακολούθως, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο Υπουργός Υγείας, ευχαριστώντας τη διεύθυνση του Απολλώνειου Νοσοκομείου για την φιλοξενία και τον εποικοδομητικό διάλογο, ανέφερε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι θα πραγματοποιήσει επισκέψεις και σε άλλα νοσηλευτήρια σε όλες τις Επαρχίες, με στόχο να διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι συμβαίνει. «Φαίνεται ότι μέχρι στιγμής πάμε πολύ καλά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Η προτροπή μου και προς το Απολλώνειο και προς όλα τα υπόλοιπα νοσηλευτήρια, είναι όπως οποιαδήποτε προβλήματα καταγράφονται να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας -που υπάρχει- με τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας, ούτως ώστε άμεσα να επιλύονται», σημείωσε ο κ. Ιωάννου. Εξέφρασε δε την πρόθεσή του να συγκαλέσει συνάντηση με εκπροσώπους των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων, του ΟΚΥπΥ και του ΟΑΥ όταν θα συμπληρωθεί ένας μήνας λειτουργίας του ΓεΣΥ, για να συζητηθούν τα όποια προβλήματα θα έχουν καταγραφεί και να εξεταστούν λύσεις. «Μόνο έτσι θα μπορούμε να βελτιώνουμε (σ.σ. το Σύστημα) και να επιλύουμε προβλήματα», επεσήμανε ο κ. Υπουργός.

Με τη σειρά του, ο δρ Χρήστος Ππουρής, Γυναικολόγος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Απολλώνειου Νοσοκομείου, ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας για την επίσκεψή του, σημειώνοντας ότι είχαν σήμερα την ευκαιρία να συζητήσουν τα διάφορα ζητήματα που προέκυψαν μετά την εφαρμογή της β’ φάσης του Γενικού Συστήματος Υγείας. «Έχουμε μια σωστή συνεργασία και με το Υπουργείο Υγείας και με τον ΟΑΥ, σε τέτοιο βαθμό που όλα τα προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους», είπε ο κ. …, λέγοντας ταυτόχρονα ότι η συνεργασία αυτή που ξεκίνησε στο πλαίσιο του ΓεΣΥ το μόνο που μπορεί να προσφέρει είναι καλό για τους Κύπριους πολίτες.

Ανέφερε, παράλληλα, ότι το Απολλώνειο Νοσοκομείο θα συνεχίσει με την ίδια αφοσίωση να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Κύπρου και ως πάροχος του Γενικού Συστήματος Υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση