ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπ. Υγείας: Την Τρίτη η πρόταση ΟΚΥπΥ στις συντεχνίες

Aν χρειαστεί θα παρέμβει και το Υπουργείο Υγείας, δήλωσε o Μιχάλης Χατζηπαντέλα

ΚΥΠΕ

Την Τρίτη θα δοθεί η πρόταση από τον ΟΚΥπΥ στις συντεχνίες των εργαζομένων στον οργανισμό και θα γίνει περαιτέρω διαβούλευση μεταξύ των συντεχνιών και του οργανισμού ενώ αν χρειαστεί θα παρέμβει και το Υπουργείο Υγείας, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Ως γνωστόν, τα μέλη των οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΔΕΟΚ, ΠΑΣΥΔΥ, ΠΑΣΥΚΙ και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ. στα δημόσια νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ, πραγματοποίησαν την Τρίτη δίωρη προειδοποιητική στάση εργασίας για τη μη τήρηση των δεσμεύσεων του Οργανισμού, για συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης για το προσωπικό, που προσλήφθηκε με προσωπικά συμβόλαια.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σήμερα στο Λιοπέτρι, στο περιθώριο της περιοδείας του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, στην Αμμόχωστο, ο Υπουργός ανέφερε ότι έχει ενημερωθεί πως η πρόταση του ΟΚΥπΥ για τους εργαζομένους είναι έτοιμη και θα δοθεί την Τρίτη στις συντεχνίες.

Ο κ. Χατζηπαντέλα είπε ότι αναμένει πως θα «μελετήσουν προσεκτικά την πρόταση. Εάν πρέπει να γίνει περαιτέρω διαβούλευση θα γίνει μεταξύ των συντεχνιών και του ΟΚΥπΥ και αν πρέπει να παρέμβει το Υπουργείο θα παρέμβει όπως παρεμβήκαμε στο παρελθόν», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς πώς εξελίσσεται η κατάσταση όσον αφορά τον κορωνοϊό στα κρατικά νοσηλευτήρια, είπε ότι έχει συνεχή επικοινωνία με τους διευθυντές των νοσοκομείων και ότι η κατάσταση είναι καλή.

Τέλος είπε πως δεν υπάρχει οτιδήποτε νεότερο όσον αφορά το κοριτσάκι που νοσηλεύεται στο Ισραήλ με στρεπτόκοκκο Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση