ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λάρνακα - Πάει δικαστήριο η Ουκρανή που πρόταξε μαχαίρι σε Ρώσους

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει

ΚΥΠΕ

Στις 19 Σεπτεμβρίου, γυναίκα ηλικίας 55 ετών, αναμένεται να απαντήσει ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, σε κατηγορίες για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με μαχαίρι, εναντίον μελών συγκέντρωσης Ρώσων πολιτών, το βράδυ της Δευτέρας στη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «η ΑΔΕ Λάρνακας καταχώρησε σήμερα Τρίτη 23 Αυγούστου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου της πόλης, υπόθεση εναντίον γυναίκας ηλικίας 55 ετών, σχετικά με αδικήματα κοινής επίθεσης, μεταφοράς μαχαιριού εκτός κατοικίας, μέθης, ανησυχίας, πρόκλησης διασάλευσης της ειρήνης και οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, αδικήματα που διαπράχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου στη Λάρνακα».

Στη γυναίκα επιδόθηκε το κατηγορητήριο και το Δικαστήριο όρισε την 19 Σεπτεμβρίου, ως ημερομηνία κατά την οποία η 55χρονη θα απαντήσει στις κατηγορίες που θα της απαγγελθούν.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης γύρω στις 21.30 της Δευτέρας 22 Αυγούστου, 20 περίπου, άνδρες, γυναίκες και παιδιά από τη Ρωσία συγκεντρώθηκαν σε περιοχή απέναντι από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Λάρνακα, με στόχο να πραγματοποιήσουν ειρηνική πομπή με αυτοκίνητα εντός της πόλης για να γιορτάσουν τη δημιουργία της ρωσικής σημαίας.

Ωστόσο πριν την έναρξη της αυτοκινητοπομπής στο σημείο μετέβη μια γυναίκα ηλικίας 55 ετών, η οποία κρατώντας μαχαίρι κινήθηκε απειλητικά εναντίον των συγκεντρωμένων, μιλώντας στη μητρική της γλώσσα.

Μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν στον χώρο παρενέβηκαν και προχώρησαν στη σύλληψή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση