ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λεμεσός: Βρήκε βρέφος κλειδωμένο σε αυτοκίνητο - Ενήμερη η Αστυνομία

Ψάχνει τους γονείς η Αστυνομία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε καταγγελία μέσω των social media προχώρησε γυναίκα από τη Λεμεσό. Στην ανάρτησή της, αναφέρει ότι, καθώς έφευγε από υπεραγορά και πήγε να τοποθετήσει τα ψώνια της στο όχημά της, άκουσε κλάμα μωρού και στο διπλανό αμάξι διαπίστωσε ότι βρισκόταν μόνο του ένα βρέφος και οι πόρτες του οχήματος ήταν κλειδωμένες.

Όπως ισχυρίζεται, το παιδάκι ήταν σκεπασμένο με κουβέρτα και το παράθυρο του οχήματος ήταν λίγο ανοικτό. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα και τα κατάφερε, ενώ μετά πήρε στην αγκαλιά της το παιδάκι προσπαθώντας να εντοπίσει τους γονείς.

Το παιδάκι έκλαιγε ενώ ήταν και ιδρωμένο, όπως αναφέρει και οι γονείς του θεάθηκαν στο σημείο μετά από αρκετή ώρα έχοντας μαζί τους, άλλα δύο παιδιά.

Η Αστυνομία είναι ενήμερη για το περιστατικό και οι έρευνες από τον Αστυνομικό Σταθμό Πολεμιδιών, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 16:50 της Παρασκευής (16/4) στην περιοχή Ύψωνα. Η Αστυνομία γνωρίζει τα στοιχεία του οχήματος στο οποίο εντοπίστηκε το βρέφος.

Επίσης, για το περιστατικό είναι ενήμερες και οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.

Όσα αναφέρει στην ανάρτησή της

«Παιδιά συγγνώμη αλλά δεν μπορούσα να προσπεράσω αυτό που μου έτυχε σήμερα.. Είμαι ακόμα σε σοκ και σε απορία μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας ανθρώπινος νους. Βγαίνω από μια υπεραγορά έτοιμη να βάλω τα ψώνια στο αυτοκίνητο μου και ακούω ένα κλάμα μωρού από το διπλανό αυτοκίνητο. Ένα νεογέννητο κοριτσάκι στο καρεκλί του ΜΟΝΟ ΤΟΥ μέσα στην ζεστή, να σκεπάστηκε το πρόσωπο του με την κουβέρτα και το παράθυρο μόνο 3 δάκτυλα ανοικτό και πόρτες κλειδωμένες. Μονομιάς προσπάθησα να βάλω το χέρι μου από το παράθυρό να φτάσω να το ξεκλειδώσω αλλά δεν φορούσε τον αγκώνα μου να περάσει. Ξανά προσπάθησα το έσπρωξα με δύναμη να μπει και κατάφερα και άνοιξα την πόρτα. Ξεσκέπασα το μωρό, φυρμένο στο κλάμα και στο δρώμα και το παίρνω αγκαλιά. Έτρεξαν άλλοι να γυρέψουν την μητέρα του μωρού μέσα στην υπεραγορά αλλά με καθυστέρηση. Το κρατούσα 20 ΛΕΠΤΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η MANA ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ κι ο Θεός ξέρει πόση ώρα ήταν εκεί πριν το δω εγώ.! Τελικά εμφανίζεται έτσι χαλαρά με τον άντρα της κι άλλα 2 μωρά (αλλοδαποί). Τα 2 μπορούσε να τα πάρει το τρίτο που ήταν και βρέφος το άφησε στο αυτοκίνητο μόνο του!! Σκεφτείτε τι μπορούσε να πάθει το μωρό αν δεν το έβλεπα, ούτε να το σκεφτώ μπορώ. Και εγώ ρωτώ αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν νου στον εγκέφαλο τους? Έχουν την αίσθηση τι σημαίνει να είσαι γονιός? Τι να πω άλλο, λυπάμαι πραγματικά και ευχαριστώ τον Θεό μου με έστειλε στο σωστό τόπο την κατάλληλη στιγμή και βρέθηκα εκεί να βοηθήσω και να σώσω το μωρό!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση