ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Προσπάθησε να καλύψεις τις τρύπες του φρεατίου ο εργολάβος

Υπό διήμερη κράτηση τέθηκε ο 43 ετών εργολάβος οικοδομής στη Γερμασόγεια όπου συνέβη το θανατηφόρο εργατικό με θύμα 43χρονο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Υπό διήμερη κράτηση τέθηκε ο 43 ετών εργολάβος οικοδομής στη Γερμασόγεια.

Ο εργολάβος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας για αδικήματα πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και παρέμβαση σε αστυνομική έρευνα. Οι ανακριτές θεωρούν ότι ο εργολάβος παρενέβη στη σκηνή μετά το δυστύχημα για να καλυφθεί με ξύλα η οπή του φρεατίου.

Η διαδικασία προσωποκράτησης διεξήχθη στο Επαρχιακό Δικαστήριο, στην παρουσία του δικηγόρου, καθώς ο ύποπτος νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος Γιώργος Κωνσταντίνου, 43 ετών, εντοπίστηκε νεκρός στον υπόγειο χώρο υπό ανέγερση οικοδομής, στην περιοχή Ποταμού Γερμασόγειας.

Διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος οικογενειάρχης, ενώ εκτελούσε εργασίες σε έναν από τους ορόφους της υπό ανέγερση οικοδομής, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε από οπή στο δάπεδο, προοριζόμενη για τοποθέτηση ανελκυστήρα, στον υπόγειο χώρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Πληροφορίες από ΚΥΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X