ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λεμεσός: Του έκλεψαν το αυτοκίνητο και το βρήκε μέσω... GPS

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου συνεργάστηκε με την Αστυνομία

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Συνεργασία Αστυνομίας και ιδιοκτήτη αυτοκινήτου που είχε κλαπεί οδήγησε στον εντοπισμό του οχήματος και στη σύλληψη του υπόπτου για την κλοπή.

Η συνεργασία με την Αστυνομία, ιδιοκτήτη αυτοκινήτου που κλάπηκε το πρωί σήμερα, οδήγησε στον άμεσο εντοπισμό του οχήματος και στη σύλληψη του υπόπτου για την κλοπή του.

Το αυτοκίνητο κλάπηκε γύρω στις 8.15 το πρωί της Παρασκευής, από περιοχή της Λεμεσού. Η κλοπή του καταγγέλθηκε γύρω στις 9.00 το πρωί, στο ΤΑΕ Λεμεσού, από τον ιδιοκτήτη του, που ανέφερε ότι στο όχημα υπήρχε εγκατεστημένο σύστημα παρακολούθησης GPS και ότι σύμφωνα με το στίγμα του συστήματος GPS, το όχημα οδηγείτο σε περιοχή της Λευκωσία.

Σε συντονισμό με τα Κέντρα Ελέγχου Μηνυμάτων – ΚΕΜ – των Γραφείων Αξιωματικού Υπηρεσίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και του Αρχηγείου Αστυνομίας, που βρίσκονταν σε συνεχόμενη τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του οχήματος και λάμβαναν ενημέρωση για τις κινήσεις του αυτοκινήτου που είχε κλαπεί, περίπολα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, λάμβαναν οδηγίες για εντοπισμό του οχήματος και ανακοπή του οδηγού του.

Μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, γύρω στις 9.30 το πρωί, εντόπισαν τελικά το όχημα, σταθμευμένο σε δρόμο στη Λευκωσία, ενώ στον ίδιο δρόμο, εντόπισαν άντρα ηλικίας 27 ετών, να περιφέρεται ύποπτα και τον ανέκοψαν για έλεγχο.

Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας που διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή εντοπισμού του οχήματος, εντόπισαν στο όχημα, μέσα σε τσάντα, μία ηλεκτρική συσκευή στην οποία αναγραφόταν το όνομα του ύποπτου 27χρονου. Ανακρινόμενος από τα μέλη του ΤΑΕ, ο 27χρονος ομολόγησε την κλοπή του οχήματος, αναφέροντας και ότι η τσάντα, με το περιεχόμενο της, ανήκει στον ίδιο.

Στην τσάντα ανευρέθηκαν επίσης, αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων, γάντια, και μικροποσότητα κρυσταλλικής ουσίας, που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση