ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έγκωμη - Κινδυνεύουν οι πεζοί εξαιτίας των ανύπαρκτων διαβάσεων

Το πρόβλημα παρατηρείται στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη, με τον Δήμο να σχεδιάζει την τοποθέτηση επιπλέον διαβάσεων πεζών

Newsroom K

Την σωματική τους ακεραιότητα σε κίνδυνο θέτουν νεαρά κυρίως άτομα, σε διάφορα σημεία της λεωφόρου Γρίβα Διγενή στην Έγκωμη, πηδώντας πάνω από το διαχωριστικό κιγκλίδωμα, σε σημεία όπου δεν υπάρχουν διαβάσεις πεζών. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως μεταξύ των καφετεριών της περιοχής και ιδιωτικού πανεπιστημίου, αφού δεν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός διαβάσεων πεζών.

Ο Δήμος Έγκωμης, ωστόσο, έχει εντοπίσει το πρόβλημα, γι’ αυτό και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το σχέδιο που προνοεί την τοποθέτηση τεσσάρων φωτοελεγχόμενων διαβάσεων πεζών, ώστε οι πολίτες να διακινούνται με ασφάλεια, όπως ανέφερε ο δημοτικός γραμματέας Έγκωμης, Γιώργος Τζιωνής. Το χρονικό πλαίσιο έχει οριστεί για έξι μήνες, χωρίς να αποκλείεται οι εργασίες να διαρκέσουν μεγαλύτερο διάστημα. Μάλιστα, θα τοποθετηθεί και προστατευτικό κιγκλίδωμα στον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη, για περισσότερη ασφάλεια των πολιτών.

Με την σειρά του, ο Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, Γιαννάκης Γεωργίου, κληθείς να τοποθετηθεί επί του θέματος, δήλωσε ότι θα σταλεί σχετική επιστολή στον Κεντρικό Φορέα Οδικής Ασφάλειας για να επιληφθεί του θέματος. Στην συνέχεια, προέτρεψε τους πεζούς όπως λαμβάνουν όλα τα μέτρα για την ασφάλειά τους και να χρησιμοποιούν τις υφιστάμενες διαβάσεις πεζών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Οι εθνικές μας καταστροφές

«προσφέρουμε δάνειο 2% για αναπηρία να πληρώσετε τα έξοδα επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com »
gregio  |  17:54

Οι εθνικές μας καταστροφές

«πάρτε δάνειο 2% για άτομα με αναπηρία επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com »
selsumat@gmail.com  |  17:53

Οι εθνικές μας καταστροφές

«προσφέρουμε 2% δάνειο με αναπηρία για την πληρωμή ιατρικών εξόδων επικοινωνήστε με selsumat@gmail.com ...»
selsumat@gmail.com  |  17:52

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση