ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λευκωσία: Μαρτυρίες γονέων - «Φοβόμαστε, ποια είναι αυτή η γυναίκα;»

Το απόγευμα της Τρίτης (7/9) γυναίκα αποπειράθηκε να αρπάξει παιδί από την γιαγιά του στη Λευκωσία

24news.com.cy

info@24sports.com.cy

Το απόγευμα της Τρίτης (7/9) γυναίκα αποπειράθηκε να αρπάξει παιδί από την γιαγιά του στη Λευκωσία, μάλιστα οι λεπτομέρειες του περιστατικού συγκλονίζουν ενώ γονείς του νηπιαγωγείου στο οποίο έστησε καρτέρι η εν λόγω γυναίκα δηλώνουν τρομοκρατημένοι.

Συγκεκριμένα μας αναφέρθηκε: «Έχουμε πανικοβληθεί, φοβόμαστε για τα παιδιά μας. Ποια είναι η γυναίκα αυτή; Ποιος μας λέει πως δεν θα το ξανακάνει και ποιος μας εγγυάται πως δεν θα είναι το δικό μας παιδί ο στόχος;». Μάλιστα οι γονείς είναι έντονα προβληματισμένοι, αφού όπως τους γνωστοποιήθηκε δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη γυναίκα πράττει με αυτόν τον τρόπο. «Γιατί δεν κάνει κάτι η Αστυνομία; Πώς είναι δυνατόν να γνωρίζουν και να μην έχει βρεθεί μια λύση; Εμείς τι πρέπει να κάνουμε; Θέλουμε ή μάλλον απαιτούμε να έχουμε φωτογραφία της καθώς και τα στοιχεία του αυτοκινήτου της».

Να σημειωθεί ότι αν και είναι ενήμεροι για την ψυχική κατάσταση της προαναφερθείσας, αυτό δεν τους κάνει, όπως μας τόνισαν, να νιώθουν ούτε ήσυχοι ούτε ασφαλείς.

Να υπενθυμίσουμε ότι η γιαγιά του παιδιού πανικόβλητη ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο συλλαμβάνοντας την ύποπτη ενώ στο χώρο έφτασε συγγενικό της πρόσωπο το οποίο απολογήθηκε για τη συμπεριφορά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24news.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση