ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λευκωσία: Πρόστιμο 500 ευρώ σε τρία υποστατικά για safepass

Σε 20 καταγγελίες πολιτών και 5 ιδιοκτητών ή υπεύθυνων υποστατικών προέβη η Αστυνομία

ΚΥΠΕ

Σε 20 καταγγελίες πολιτών και 5 ιδιοκτητών ή υπεύθυνων υποστατικών προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανάφερε πως το τελευταίο 24ωρο που έληξε σήμερα το πρωί, διενεργήθηκαν 2.714 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1234 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 6 πολίτες και 3 υποστατικά, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 196 έλεγχοι και έγιναν 4 καταγγελίες πολιτών, στην Λάρνακα διενεργήθηκαν 482 έλεγχοι και καταγγέλθηκε 1 πολίτης, στην Πάφο καταγγέλθηκαν 2 υποστατικά έπειτα από 265 ελέγχους, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 384 έλεγχοι και έγιναν 9 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 27 έλεγχοι χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Τα Τμήματα Τροχαίας διενήργησαν 111 ελέγχους και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 15 χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Όσον αφορά τα υποστατικά, στη Λευκωσία καταγγέλθηκε υποστατικό, ο υπεύθυνος του οποίου δεν έφερε safe pass και εκδόθηκε εξώδικο 500 ευρώ, καταγγέλθηκε ακόμα ένα καφέ λόγω μη ελέγχου πελατών για safe pass ενώ εκδόθηκε εξώδικο 500 ευρώ και σε υπεύθυνο υποστατικού λόγω του ότι επέτρεψε σε υπάλληλο να εργάζεται χωρίς safe pass.

Στην Πάφο εκδόθηκε εξώδικο σε δύο υποστατικά, ύψους 500 ευρώ έκαστος, που δεν πληρούσαν τα πρωτόκολλα υγείας όπως προστατευτική μάσκα κτλ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Συννεφιασμένος ο καιρός

Συννεφιασμένος ο καιρός

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους ...
ΚΥΠΕ
 |  ΚΥΠΡΟΣ