ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λιμενική για σκάφος - Αποκλείει το ενδεχόμενο αν κινδύνευσαν ή να αγνοούνται άτομα

Δύτες έλεγξαν εσωτερικά και κάτω από τον βυθό το ιστιοφόρο σκάφος

Αποκλείει η Λιμενική & Ναυτική Αστυνομία το ενδεχόμενο να κινδύνευσαν άτομα ή να αγνοούνται από το επεισόδιο με το ιστιοφόρο σκάφος, σύμφωνα με τον Φίλιππο Κωνσταντινίδη, Υποδιοικητή Επιχειρήσεων, Εκπρόσωπο Τύπου της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Κύπρου.

Δύτες που ελέγξαν εσωτερικά και κάτω από τον βυθό το ιστιοφόρο σκάφος, που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Πέγειας τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, δεν εντόπισαν, ανέφερε ο κ. Κωνσταντινίδης οποιοδήποτε αντικείμενο που να δείχνει ότι κινδύνευσαν άτομα ή έγινε κάποιο ατύχημα με το σκάφος. 

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Κωνσταντινίδης είπε πως από τις μέχρι στιγμής έρευνες διαφάνηκε πως δεν υπάρχουν άνθρωποι που κινδυνεύουν ή κινδύνευσαν,  προσθέτοντας πως οι έρευνες επικεντρώνονται τώρα στο να εντοπιστούν αυτοί που μετέφεραν το ιστιοφόρο σκάφος των δέκα μέτρων και πού πήγαν.  

Επιπρόσθετα, ο κ. Κωνσταντινίδης εκτίμησε πως το σκάφος προσάραξε στη θαλάσσια περιοχή της Πέγειας είτε από λάθος χειρισμούς είτε από κακοκαιρία που θα είχε στην περιοχή της Πάφου και αναγκαστικά οι επιβαίνοντες βγήκαν στη στεριά.

Μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή τόσο για σκοπούς φύλαξης του σκάφους όσο για περαιτέρω εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό των ιδιοκτητών του.

Σημείωσε τέλος πως για το συμβάν ειδοποιήθηκε το Υφυπουργείο Ναυτιλίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση