ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με τον Σλοβένο Επίτροπο Διοικήσεως συναντήθηκε η Επίτροπος Διοικήσεως

Ο κ.Svetina στηρίζει τις προσπάθειες της Κύπρου να αποκτήσει διαπίστευση στο καθεστώς «Α» σύμφωνα με τις Αρχές των Παρισίων

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Μετά από πρόσκληση της Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Μαρίας Στυλιανού-Λοττίδη, ο Σλοβένος Επίτροπος Διοικήσεως κ. Peter Svetina πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Επίτροπος Διοικήσεως, η επίσκεψή του επιβεβαιώνει τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο θεσμών, οι οποίες, μεταξύ άλλων, είναι αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας τους στο πλαίσιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Διαμεσολαβητών (IOI)) και της Ένωσης Διαμεσολαβητών της Μεσογείου (AOM)

Ο κ. Svetina και η κ. Λοττίδη έκαναν αναφορά σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα, αλλά κυρίως στις ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας που συχνά περιθωριοποιούνται και αποτείνονται στα Γραφεία τους.

Επιπλέον, τόνισαν τη σημασία της ανεξαρτησίας των Εθνικών Θεσμών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της λειτουργίας τους βάσει των Αρχών των Παρισίων.

Ο κ.Svetina στηρίζει επίσης τις προσπάθειες της Κύπρου να αποκτήσει διαπίστευση στο καθεστώς «Α» σύμφωνα με τις Αρχές των Παρισίων, οι οποίες ρυθμίζουν το καθεστώς και τη λειτουργία των Εθνικών Αρχών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση