ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μέτρα προαναγγέλλει η Συντεχνία Ισότητα

Καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στα δυναμικά/απεργιακά μέτρα, στα οποία θα προχωρήσουν στις επόμενες λίγες βδομάδες

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Απεργιακά μέτρα προαναγγέλλει για τις επόμενες εβδομάδες η Παγκύπρια Συντεχνία Εργοδοτουμένων, Αυτό-Εργοδοτουμένων, Ορισμένου Χρόνου, Αορίστου Χρόνου & Συμβασιούχων (ΙΣΟΤΗΤΑ) και καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν.

Με σημερινή ανακοίνωσή της η Ισότητα αναφέρεται στο θέμα της μονιμοποίησης των εργαζομένων αορίστου χρόνου και στη συνάντηση που είχαν με τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και την Αν. Διευθύντρια του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού.

Σύμφωνα με τη συντεχνία, τους αναφέρθηκε ότι υπάρχει γνωμάτευση για αντισυνταγματικότητα της αλλαγής του καθεστώτος των δημοσίων υπαλλήλων αορίστου χρόνου σε κανονικούς/δημοσίους υπαλλήλους («μονιμοποίηση»), όπως και η εξίσωση των όρων απασχόλησής τους.
«Είναι φανερός ο εμπαιγμός και η υποτίμηση της νοημοσύνης μας από την Κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ, που προ ολίγων ημερών πρόβαλε θέσεις για κατάργηση των πολλών ταχυτήτων/καθεστώτων», προσθέτει.

Η Ισότητα εκφράζει επίσης την άποψη ότι η Κυβέρνηση «επιδεικτικά επιλέγει να αγνοεί τη Συντεχνία μας και να συζητά/διαβουλεύεται/διαπραγματεύεται με άλλες Συντεχνίες, για ζητήματα που αφορούν μεγάλο αριθμό μελών της Συντεχνίας μας, ακόμα και αν έχουμε συντριπτικά υψηλότερο αριθμό επηρεαζόμενων μελών». Αποδίδει, επίσης, προσπάθειες παρεμπόδισης της λειτουργίας της Συντεχνίας.

Τέλος, η συντεχνία καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στα δυναμικά/απεργιακά μέτρα, στα οποία θα προχωρήσουν στις επόμενες λίγες βδομάδες και «να μην ψηφίσουν υποψηφίους του ΔΗΣΥ στις επικείμενες εκλογές».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Πανεπιστήμιο Frederick και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο κατοχυρώνουν τη συνεργασία τους στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Το Μνημόνιο υπέγραψαν ο Καθ. Γιώργος Δημοσθένους, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Frederick και ο Καθ. Οδυσσέας - Ιωάννης Ζώρας, ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ
#alumnistories – Interior Design

#alumnistories – Interior Design

Να είσαι διακοσμητής δεν είναι ένα εύκολο επάγγελμα… είναι όμως πολύ ενδιαφέρον.
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ