ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ναι στη συμβιβαστική πρόταση Προέδρου από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις

Οι οργανώσεις αναφέρουν ότι αναμένουν ότι η επίσημη πλευρά θα προχωρήσει στις αναγκαίες διαδικασίες ώστε το ποσοστό των έκτακτων εκπαιδευτικών να περιοριστεί και να παραμείνει στο 7%

ΚΥΠΕ

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ αποδέχτηκαν τη συμβιβαστική πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, αναφορικά με τις επιπρόσθετες μόνιμες οργανικές θέσεις.

Σε κοινή τους ανακοίνωση, αναφέρουν ότι αποδέχονται, υπό τις περιστάσεις, την εν λόγω πρόταση, ώστε να αρθούν, κατά το δυνατόν, «αδικίες και στρεβλώσεις που θα προέκυπταν από τη μη εφαρμογή της αρχικής συμφωνίας». Για τον σκοπό αυτό εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη σχετική πρόταση που κατέθεσε.

Παράλληλα καταθέτουν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι η αρχική συμφωνία δεν εφαρμόστηκε ως είχε συμφωνηθεί, προκαλώντας «αχρείαστη αναστάτωση και άγχος στους επηρεαζόμενους εκπαιδευτικούς».

Καταληκτικά, οι οργανώσεις αναφέρουν ότι αναμένουν ότι η επίσημη πλευρά θα προχωρήσει στις αναγκαίες διαδικασίες ώστε το ποσοστό των έκτακτων εκπαιδευτικών να περιοριστεί και να παραμείνει στο 7%.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση