ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα συνεδρία το Σάββατο για τα διατηρητέα

Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, θέλουν επαναφορά των διατηρητέων, είπε ο Δήμαρχος της Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης

ΚΥΠΕ

Το Σάββατο σε νέα συνεδρία θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας για το θέμα με τα διατηρητέα κτήρια στην παλιά Λευκωσία που κατεδάφισε η Αρχιεπισκοπή.

Μετά από πολύωρη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης δήλωσε ότι η συζήτηση ήταν πολύωρη διότι και το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό.

Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, είπε, θέλουν επαναφορά των διατηρητέων. Εισηγήσεις κατατέθηκαν από τον Δήμο και από Δημοτικούς Συμβούλους και το απόγευμα του Σαββάτου θα συναντηθούν εκ νέου για να λάβουν τελική απόφαση. Θα δοθεί χρόνος στους Συμβούλους να μελετήσουν τις προτάσεις, σημείωσε.

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας είπε, επίσης, ότι οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και της Αρχιεπισκοπής είναι σε επαφή.

Οπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, η απόφαση να παραπεμφθεί το θέμα σε συνεδρία το Σάββατο το απόγευμα λήφθηκε κατά πλειοψηφία. Η συνεδρία του Σαββάτου ορίστηκε στις 16:00. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη μακρά συνεδρία παρουσιάστηκαν οι θέσεις των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου που περιλαμβάνονται σε πολυσέλιδο έγγραφο και η αναβολή αποφασίστηκε ώστε να καταστεί δυνατή η πληρέστερη μελέτη του εγγράφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση