ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέες αποφάσεις στα κατεχόμενα κατά του κορωνοϊού - Τι ισχύει

Όλα όσα αποφασίστηκαν

ΚΥΠΕ

Νέες αποφάσεις έλαβε η «ανώτατη επιτροπή λοιμωδών νόσων» σύμφωνα με τις οποίες μόνο άτομα που έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19 θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε εκδηλώσεις για την πρωτοχρονιά. Αποφασίστηκε επίσης ότι δεν θα διοργανωθούν πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις σε σχολεία, γραφεία και «κρατικά τμήματα».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κίπρις», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, αποφασίστηκε όπως άτομα που δεν έχουν κάνει την αναμνηστική τους δόση θα μπορούν να εισέρχονται στα κατεχόμενα από το εξωτερικό θεωρούμενοι ως «εμβολιασμένοι», όμως όταν κυκλοφορούν στα κατεχόμενα θα θεωρούνται «μη εμβολιασμένοι».

Εξάλλου, η εφημερίδα γράφει ότι υπάρχουν 83 χιλιάδες άτομα που έκαναν δύο δόσεις του εμβολίου Sinovac χωρίς να κάνουν την αναμνηστική τους δόση, 24 χιλιάδες άτομα που εμβολιάστηκαν με δύο δόσεις του σκευάσματος της Biontech χωρίς να κάνουν την 3η δόση και 600 άτομα που εμβολιάστηκαν με Astrazeneca χωρίς να κάνουν την αναμνηστική δόση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ποσοστό των ατόμων που έκαναν την 3η δόση κατά του Covid-19 δεν ξεπερνά το 30%.

Σύμφωνα με στοιχεία του «υπουργείου υγείας», έγιναν 66,382 εμβολιασμοί στα κατεχόμενα. Με μία δόση εμβολιάστηκε το 74,93% (286,237 άτομα), με δύο δόσεις το 74,06% (282,905 άτομα), με την 3η δόση το 28,38% (108,417 άτομα) και με την 4η δόση το 5,65% (21,576 άτομα).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση