ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέες χαλαρώσεις: Έτσι διαμορφώνονται τα sms

Τι δήλωσε στο 24news o Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δημήτρης Λουκά

Στην δεύτερη φάση του «ξεκλειδώματος» περνά η Κύπρος από την Δευτέρα 8/2.

Η 2η φάση της αποκλιμάκωσης των μέτρων θα περιλαμβάνει την επαναλειτουργία των δημόσιων και ιδιωτικών δημοτικών σχολείων και της Γ’ Τάξης Λυκείων και Τεχνικών Σχολών, την επαναλειτουργία επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων, την επαναλειτουργία μουσείων και άλλων αρχαιολογικών χώρων, την επαναλειτουργία πρακτορείων τυχερών παιγνίων, μόνο για σκοπούς συμπλήρωσης του δελτίου, χωρίς τη χρήση τραπεζοκαθισμάτων.

Επίσης, η Θεία Λειτουργία στους χώρους θρησκευτικής λατρείας τελείται με την παρουσία πιστών με μέγιστο αριθμό προσώπων μέχρι 50 άτομα, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, και τέλος η αύξηση αριθμού ατόμων για επισκέψεις σε οικίες, σε τέσσερα άτομα.

Σημειώνεται πως την Τετάρτη (3/2) το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε το άνοιγμα των κλειστών θεάτρων και κινηματογράφων στις 8/2 με μέγιστο αριθμό θεατών τα 50 άτομα.

Μικρές διαφοροποιήσεις στο 8998

Οι νέες χαλαρώσεις δεν θα φέρουν μεγάλες διαφοροποιήσεις στις κατηγορίες του 8998 αφού σε επικοινωνία που είχαμε με τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκος Κόκκινος, ανέφερε πως οι γονείς που θα παίρνουν τα παιδιά τους στο σχολείο δεν θα χρειάζονται να στείλουν μήνυμα.

Όσον αφορά το λιανικό εμπόριο το οποίο επαναλειτουργεί ο κύριος Κόκκινος ανέφερε πως ο αριθμός που θα πρέπει να επιλέγεται θα είναι το 2, ενώ για τα θέατρα το 9. Σημειώνεται πως για την μετάβαση σε εκκλησίες ενδεχομένως ο αριθμός να είναι το 7.

Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να αυξηθούν τα sms και το εύλογο χρονικό διάστημα (σ.σ των τριών ωρών) απάντησε αρνητικά.

Οι κατηγορίες μέχρι στιγμής στο 8998

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση