ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νεκρή η 77χρονη Μαρούλα μετά από τροχαίο

Στο νοσοκομείο με κατάγματα 78χρονη και η 71χρονη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την τελευταία της πνοή άφησε η 77χρονη Μαρούλα Μάντζαλου μετά από σοβαρή τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (6/1) στο δρόμο Φρέναρου – Αυγόρου όπου ενεπλάκησαν δύο οχήματα και πέντε πρόσωπα.

Συγκεκριμένα κατά τον επίδικο χρόνο σαλούν όχημα που οδηγούσε 28 χρονή από το Αυγόρου έχοντας ως συνοδηγό την αδελφή της 26 ετών σε κάποιο σημείο του δρόμου όπου καταλήγει πάροδος αγροτικού δρόμου που οδηγεί στην Παναγία την Ασπροβουνιώτισσα, συγκρούστηκε βίαια με δυπλοκάμπινο όχημα το οποίο εισερχόταν στον δρόμο με πρόθεση να κατευθυνθεί δεξιά προς Αυγόρου.

Στο δυπλοκάμπινο όχημα οδηγός ήταν 71 χρονη επίσης από το Αυγόρου , έχοντας επιβάτες 77 χρονη και 78 χρονη επίσης από το Αυγόρου. Από την συγκρουση και τα δύο οχήματα κατέληξαν σε χωράφι εκτός του δρόμου ενώ για τον απεγκλωβισμό των εμπλεκομένων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι ενώ η 26 χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομειο Λάρνακας.

Δυστυχώς στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι διαπιστωθηκε ο θανατος της Μαρούλας Μάντζαλου, 77 ετών ενώ η 78χρονη και η 71 χρονη φέρουν και οι δύο κατάγματα πλευρών και θα παραμείνουν για νοσηλεία. Η κατάσταση τους αν και σοβαρή είναι σταθερή.

Όσον αφορά την 26 χρονη και την 28 χρονη αναμένονται το αποτέλεσμα των εξετάσεων τους με την κατάσταση τους να χαρακτηρίζεται καλή. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαια Αμμοχωστου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση