ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ορμήδεια: Συνεργάτης του Καλοψηδιώτη ο «Βαλεντίνος»

Δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με το πρώτο φως της ημέρας, επέστρεψαν στην σκηνή του εγκλήματος οι Αρχές ώστε να συνεχίσουν τις έρευνες σχετικά με την δολοφονία του Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, άλλως Βαλεντίνος, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά που δέχθηκε έξω από το πατρικό του σπίτι στην Ορμήδεια.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 29χρονος φέρεται να δέχθηκε πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο, ενώ τα φονικά τραύματα είναι στην δεξιά πλευρά του σώματός του.

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος καταλείπει δύο παιδιά.

Δύο μαρτυρίες για μοτοσικλέτα

Η Αστυνομία απέσπασε δύο μαρτυρίες που αναφέρουν ότι από την σκηνή του εγκλήματος, μετά τους πυροβολισμούς, ακούστηκε μοτοσικλέτα να διαφεύγει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Η μια εκ των δύο μαρτυριών, είναι από γείτονα του 29χρονου, ο οποίος μάλιστα ισχυρίστηκε επίσης ότι την προηγούμενη ημέρα, είχε αντιληφθεί δύο μοτοσικλέτες να κινούνται ύποπτα στην περιοχή.

Η άλλη μαρτυρία, είναι από φιλικό πρόσωπο του «Βαλεντίνου» ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι του 29χρονου προτού συμβεί το μοιραίο. Συγκεκριμένα, είχε αναχωρήσει λίγο νωρίτερα, ωστόσο επέστρεψε μετά που άκουσε τους πυροβολισμούς.

Ο ίδιος είπε ότι αντιλήφθηκε μοτοσικλέτα να αναχωρεί διαφεύγει από το σημείο, χωρίς ωστόσο να είναι σε θέση να αναφέρει αν σε αυτή επέβαιναν ένα ή δύο πρόσωπα.

Πρόσωπα για ανάκριση – Ελέγχονται κλειστά κυκλώματα

Για την υπόθεση, αναμένεται να κληθούν στο Τμήμα για ανάκριση, πρόσωπα που πιστεύεται ότι είχαν διαφορές με τον Καλλιτσιώνη.

Προς το παρόν δεν έχει διαφανεί το κίνητρο της στυγερής δολοφονίας, ωστόσο πιστεύεται ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σημειώνεται ότι, τα μέλη της Αστυνομίας αναμένεται να εξετάσουν καρέ – καρέ τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής, σε μια προσπάθεια για εντοπισμό των δραστών.

 


ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση