ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο DeeJay Radio 93,5 προσέφερε στον Δήμο Λευκωσίας 15 ταμπλέτες για ίση πρόσβαση στη γνώση

Δράση «music for good»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δεκαπέντε ταμπλέτες παρέδωσαν στον Δήμο Λευκωσίας οι γνωστοί μουσικοί παραγωγοί του Breakfast Show του DeeJay Radio, Αnthony 642 και η ηθοποιός Βασιλική Παπαμιχαήλ, στο πλαίσιο της δράσης «music for good». Σκοπός της δράσης ήταν η συλλογή ταμπλετών από τους ακροατές του σταθμού και -μετά από συντήρηση- η παράδοσή τους σε άπορα παιδιά των σχολείων του Δήμου Λευκωσίας με στόχο την ίση πρόσβαση στη γνώση και τη διασκέδαση.

Ο Δήμος θα παραδώσει τις ταμπλέτες σε τέσσερα δημοτικά σχολεία της εντός των τειχών πόλης: 4 στο Ελένειον Δημοτικό Σχολείο, 4 στο Δημοτικό Φανερωμένης, 4 στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου και 3 στο Δημοτικό Αγίου Κασσιανού.

Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία έχει εισέλθει για τα καλά στη ζωή των μαθητών/μαθητριών, λόγω και των συνθηκών που επικρατούν ένεκα της πανδημίας, τέτοιες δράσεις είναι εξαιρετικής σημασίας καθώς διασφαλίζουν την ίση πρόσβαση όλων των παιδιών στην τεχνολογία, τη γνώση και τη διασκέδαση.

Ο Δήμος Λευκωσίας ευχαριστεί την SppMedia Ltd και το DeeJay Radio γι’ αυτή τους την πρωτοβουλία, η οποία συμβάλλει μέσω της μουσικής στην ενεργοποίηση των ακροατών του σταθμού και στη δημιουργία ενός δικτύου ίσων ευκαιριών για τα παιδιά. Ο σταθμός και οι παραγωγοί του υποσχέθηκαν τη θεσμοθέτηση της δράσης αυτής και έδωσαν ραντεβού για του χρόνου. Να σημειωθεί πως στο μεγάλο κάλεσμα του DeeJay Radio για αποστολή ταμπλετών ανταποκρίθηκαν ακροατές από την Πόλη Χρυσοχούς μέχρι και τη Σωτήρα, δείχνοντας πως ως Κύπριοι είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας στο μέτρο του δυνατού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση