ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ολοκληρώθηκε μέρος του οδικού δικτύου στην Αγία Νάπα

Οι τεχνικές Υπηρεσίες ανέλαβαν επίσης την οδική σήμανση και διαγράμμιση του οδικού δικτύου καθώς και την ηλεκτροφώτιση του με οδικό φωτισμό

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ολοκληρώθηκε μέρος του οδικού δικτύου στην Αγία Νάπα και πιο συγκεκριμένα στην Οδό Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «οι εργασίες κατασκευής και τοπιοτέχνησης του οδικού δικτύου στην οδό Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, η οποία συνδέει τις λεωφόρους Αρχ. Μακαρίου Γ΄ και 1ης Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκαν χθες Τρίτη 2 Απριλίου. Ο σχεδιασμός, η κατασκευή, η τοπιοτέχνηση και η τοποθέτηση υπηρεσιών των διαφόρων τμημάτων όπως CYTA, AHK, Yδατοπρομήθειας και Συμβουλίου Αποχετεύσεων έχουν γίνει εξ’ ολοκλήρου από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αγίας Νάπας».

Οι τεχνικές Υπηρεσίες ανέλαβαν επίσης την οδική σήμανση και διαγράμμιση του οδικού δικτύου καθώς και την ηλεκτροφώτιση του με οδικό φωτισμό.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «το οδικό δίκτυο έχει κατασκευαστεί με κυβόλιθους διαφόρων χρωμάτων ενώ κατά μήκος του δρόμου, στη μία του λωρίδα δημιουργήθηκαν 23 χώροι στάθμευσης. Μετά από μελέτη του γεωπόνου του Δήμου και υπόδειξης του τμήματος Δασών, τα πεζοδρόμια και στις δύο πλευρές του δρόμου φυτεύτηκαν με συνολικά 41 φυτά που είναι κατάλληλα για πεζοδρόμια, δηλαδή το Βοhinia και την καλλωπιστική δαμασκηνιά».

Κατά την παραλαβή του έργου από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος, συνεχάρη τα άτομα που εργάστηκαν για την ολοκλήρωση του έργου και σημείωσε πως «ο Δήμος Αγίας Νάπας αποδεικνύει ακόμη μία φορά ότι είναι από τους λίγους Δήμους που υλοποιεί έργα με τις δικές του υπηρεσίες. Στα σκαριά υλοποίησης βρίσκονται και άλλα έργα σε διάφορα σημεία της Αγίας Νάπας, τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση