ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ολοσχερώς καταστράφηκε αυτοκίνητο στην Ορόκλινη από πυρκαγιά

Το πολυτελές όχημα άνηκε σε 25χρονη

ΚΥΠΕ

Ολοσχερώς καταστράφηκε αυτοκίνητο στην Ορόκλινη, ιδιοκτησίας 25χρονης, από πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «γύρω στις 02.15 τα ξημερώματα της Τετάρτης 29 Μαρτίου, έγινε αντιληπτή φωτιά σε πολυτελές αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας γυναίκας ηλικίας 25 ετών».

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό οικόπεδο δίπλα από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει η γυναίκα στην Ορόκλινη, πρόσθεσε.

Στην σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

«Από τη πυρκαγιά το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς με την αξία του να υπολογίζεται γύρω στις 20 χιλιάδες ευρώ», είπε.

Πρόσθεσε ότι «η περιοχή αποκλείστηκε ενώ η σκηνή παραμένει υπό φρούρηση εν αναμονή των εξετάσεων που γίνονται από μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς».

Απαντώντας σε ερώτηση για την πορεία των ερευνών ο κ. Χατζηγιασεμή είπε πως «έχει ξεκινήσει η λήψη καταθέσεων από την ιδιοκτήτρια του οχήματος και άτομα του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος».

Ανέφερε επίσης ότι η 25χρονη έχει δώσει ορισμένες πληροφορίες στην Αστυνομία οι οποίες «αναλύονται, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες που έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο».

Την ίδια ώρα συνέχισε «εξετάζονται και τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής, τα οποία ενδεχομένως να καταδείξουν τις κινήσεις των δραστών».

Από τις έρευνες που γίνονται στη σκηνή θα παραληφθούν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις, κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση