ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:38
 

Νέο θανατηφόρο - 71χρονος το νέο θύμα της ασφάλτου

Το όχημα το οποίο οδηγούσε κατέληξε σε χαράδρα - Στο νοσοκομείο η σύζυγός του

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο 71χρονος Κώστας Πέτρου Γαρπόζης είναι το θύμα νέου τροχαίου που σημειώθηκε στο δρόμο Σαϊττά - Λεμεσού, παρά την κοινότητα Λάνιας. Η σύζυγος του, 84 χρόνων, τραυματίστηκε ελαφριά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 15:45, όταν το όχημα του 71χρονου έπεσε σε χαράδρα βάθους περίπου 50 μέτρων και για τον απεγκλωβισμό του ίδιου και της συζύγου του, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Αν και οι συνθήκες του νέου θανατηφόρου τροχαίου δεν έχουν ξεκαθαρίσει, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος του 71χρονου να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, η Αστυνομία δηλώνει προβληματισμένη από τον αριθμό των θανατηφόρων δυστυχημάτων που καταγράφονται το τελευταίο διάστημα, συνολικά τρία μέσα σε 24 ώρες, δυο στη Λεμεσό και ένα στη Λευκωσία.

«Πρέπει όλοι να αποκτήσουμε ευθύνη οδήγησης. Δυστυχώς αυτό δε συμβαίνει»

«Το γεγονός μας προβληματίζει όλους, πρέπει να προβληματίσει ολόκληρη την κοινωνία, όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου γιατί δεν είναι κάτι που αφορά μόνο την Αστυνομία», δήλωσε στη σκηνή ο υπεύθυνος της Τροχαίας Αρχηγείου Γιάννης Γεωργίου.

Η Αστυνομία, συνέχισε, καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, «ειδικά το τελευταίο δεκαπενθήμερο που είχε βγει ο κόσμος έξω και χρησιμοποιούσε το οδικό δίκτυο» και σημείωσε πως πρέπει να καλλιεργηθεί μια κουλτούρα απ’ όλους, να αλλάξουμε οδική συνείδηση, πρέπει να οδηγούμε υπομονετικά και αμυντικά και όλοι να λαμβάνουμε τα μέτρα μας.

«Πρέπει όλοι να αποκτήσουμε ευθύνη οδήγησης. Δυστυχώς αυτό δε συμβαίνει», συμπλήρωσε ο κ.Γεωργίου.Ανέφερε, τέλος, πως γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστεί γραπτή μαρτυρία σε σχέση με τις συνθήκες του δυστυχήματος και κάλεσε, τόσο τον οδηγό οχήματος που ακολουθούσε, καθώς και οποιονδήποτε άλλο γνωρίζει οτιδήποτε που θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Αρχηγείου ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ερωτηθείς κατά πόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο, ο θάνατος του 71χρονου να επήλθε από παθολογικά αίτια, ενώ οδηγούσε, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Αρχηγείου, είπε πως αυτό αναμένεται να διαφανεί αύριο από τη νενομισμένη νεκροτομή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X