ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάει στον Γ. Εισαγγελέα το πόρισμα Σπηλιοπούλου για το θάνατο της 28χρονης

«Λυπάμαι για την αστυνομίας μας», δηλώνει ο Ματσάκης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μέρος του πορίσματος Σπηλιοπούλου για τον θάνατο της 28χρονης Lesia Bicova έχει παραληφθεί από την Αστυνομία, είπε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου.

Σε δηλώσεις του στον Ant1 είπε ότι μαζί με τις επιστημονικές εξετάσεις θα βρεθούν αύριο το πρωί στον Γενικό Εισαγγελέα για μελέτη και οδηγίες ως προς τον παραπέρα χειρισμό.

Ακολούθησαν δηλώσεις του ιδιώτη ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του αποσπάσματος Σπηλιοπούλου. «Εμένα δεν μου μιλάει κανένας από την Εισαγγελία και την Αστυνομία», εξήγησε, προσθέτοντας ότι το δικό του έργο ολοκληρώθηκε, μετά την παράδοση του πορίσματός του την περασμένη εβδομάδα. Ο κ. Ματσάκης είπε χαρακτηριστικά ότι «για εμένα είναι ξεκάθαρη η υπόθεση». Επίσης ανάφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ λυπάμαι για την Αστυνομία μας, διότι βρέθηκε ένα πτώμα το Σάββατο 11 Μαρτίου, σήμερα είναι η 13η μέρα από τότε, και ακόμα η Αστυνομία δεν ξέρει πώς να ενεργήσει γιατί δεν ξέρει πώς πέθανε αυτή η γυναίκα».

Σε ερώτηση αν αδίκως η Αστυνομία περίμενε το πόρισμα Σπηλιοπούλου, ο κ. Ματσάκης απάντησε: «Εγώ θεωρώ ότι η κα Σπηλιοπούλου θα μπορούσε να εξάγει το πόρισμά της την ίδια ώρα που το έβγαλα εγώ, δηλαδή αμέσως τη δεύτερη νεκροτομή και αφού είδε τα ρούχα. Ήταν οφθαλμοφανές. Για εμένα ήταν μία πολύ απλή υπόθεση και απορώ γιατί έγινε τόσος ντόρος»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση