ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάφος: 27χρονος οδηγούσε κλεμμένο όχημα υπό την επήρεια ναρκωτικών

Σε έρευνα που του έγινε διαπιστώθηκαν στην κατοχή του κέρματα αξίας 70 ευρώ, έξι κουτιά τσιγάρων και θήκη γυαλιών

ΚΥΠΕ

Υπό κράτηση τέθηκε 27χρονος για κλοπή οχήματος, παράνομη κατοχή περιουσίας, για οδήγηση οχήματος χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, και για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, σήμερα στη 1.30 τα ξημερώματα στην Κάτω Πάφου μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο ένα όχημα. Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 27χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου, από τον οποίο λήφθηκε δείγμα νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι ήταν άλλος ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του οχήματος και σε έρευνα που του έγινε διαπιστώθηκαν στην κατοχή του κέρματα αξίας 70 ευρώ, έξι κουτιά τσιγάρων και θήκη γυαλιών. Ανακρινόμενος ο 27χρονος δεν έδωσε -σύμφωνα με την Αστυνομία - ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή των ανευρεθέντων.

Στην συνέχεια αυτός συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, και μεταφέρθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια Πάφου. Από κατάθεση που λήφθηκε από την ιδιοκτήτρια του οχήματος ανέφερε ότι το είχε σταθμεύσει έξω από την κατοικία της χτες στις 21:00 και δεν είχε αντιληφθεί την κλοπή του οχήματος.

Όπως ανέφερε για την κλοπή του οχήματος ενημερώθηκε από την Αστυνομία.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση