ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνεχίζεται η στρατηγική συνεργασία Χ.Α. Παπαέλληνα - CIM Cyprus Business School

Μέσα από τη συνεργασία, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν υποτροφίες σε προγράμματα σπουδών μικρής διάρκειας

Της Άννας Πολυβίου

Την ανανέωση της στρατηγικής τους συνεργασίας για 4η συνεχή χρονιά ανακοίνωσαν η Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ και το CIM Cyprus Business School σε Διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 στο κτίριο του CIM Cyprus Business School στη Λευκωσία.

Ο στόχος της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Χ.Α. Παπαέλληνα Εμπορική Λτδ και του CIM Cyprus Business School είναι πολυεπίπεδος, καθώς προσφέρει στους εργαζόμενους των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και Bean Bar και στα εξαρτώμενα παιδιά τους δωρεάν φοίτηση σε προγράμματα σπουδών του CIM Cyprus Business School, είτε σε Προπτυχιακό είτε σε Μεταπτυχιακό επίπεδο.

Μεταξύ άλλων, μέρος του οράματος της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ είναι να διαδραματίσει έναν επεκτεινόμενο κοινωνικό ρόλο και να στηρίξει το προσωπικό της, εφαρμόζοντας το υφιστάμενο επιχειρηματικό ανθρωποκεντρικό μοντέλο της. Κάτι το οποίο μέσω της συνεργασίας αυτής καταφέρνει και προσθέτει στο όραμά της.

Εκ μέρους της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ, ο κ. Μάριος Αντωνίου, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, χαιρέτησε τη συνεργασία με το CIM Cyprus Business School, που αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του οργανισμού από το 2020. Ο κ. Αντωνίου τόνισε την ισχυρή δέσμευση της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ να επενδύει στο προσωπικό της. Γι’ αυτό και η παροχή δωρεάν φοίτησης, η οποία προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης σε όλα τα μέλη του προσωπικού αλλά και στα εξαρτώμενά τους.

Με τη σειρά του, ο κ. Γιάγκος Χατζηγιάννης, CEO του CIM Cyprus Business School, εξέφρασε τη χαρά του για την πρωτοβουλία αλλά και για την όμορφη συνεργασία που μετράει τέσσερα χρόνια.

Μέσα από τη συνεργασία, οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν υποτροφίες σε προγράμματα σπουδών μικρής διάρκειας (short-term modules) αλλά και σε προγράμματα για απόκτηση Πτυχίου και Μεταπτυχιακού, σε κλάδο της επιλογής τους. Οι υποτροφίες αφορούν την πλήρη (100%) κάλυψη διδάκτρων για το πρώτο έτος σπουδών, 20% έκπτωση σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σπουδών και πλήρη κάλυψη για τη συμμετοχή σε μικρής διάρκειας προγράμματα. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, με έναρξη μαθημάτων τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.

Τη Διάσκεψη Τύπου τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη και συνεργάτες της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ και του CIM Cyprus Business School, και μέλη εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Άννας Πολυβίου

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση