ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανακοινώθηκε η ύλη των Παγκύπριων Εξετάσεων

Η ανακοίνωση του Υπουργείου

Newsroom K

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Εξετάσεων η αναθεωρημένη ύλη των μαθημάτων πρόσβασης και απόλυσης για τις Παγκύπριες Εξετάσεις 2021 για σκοπούς ενημέρωσης των ενδιαφερόμενων υποψηφίων.

Σε δηλώσεις του νωρίτερα τη Δευτέρα, ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου είπε ότι έγινε προσαρμογή στην ύλη λόγω πανδημίας. «Λαμβάνεται μάλιστα υπόψιν ότι η φετινή σχολική χρονιά δεν ήταν μια κανονική χρονιά. Άρα, λοιπόν, έγινε προσαρμογή. Ενδεχομένως, η ύλη είναι λιγότερη από ό,τι το μέγιστο που προβλέπεται στα προγράμματα και νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά να προετοιμαστούν από τώρα. Οι εξετάσεις ουσιαστικά ξεκινούν στο τέλος Μαΐου και στο πρόγραμμα των εξετάσεων έχει γίνει και εκεί μια μικρή προσαρμογή, ούτως ώστε τα παιδιά να μπορέσουν απρόσκοπτα να πάρουν το απολυτήριο τους, αλλά και να διεκδικήσουν θέση στα πανεπιστήμια», σημείωσε.

Πρόσθεσε πως «θα δούμε και θα δουν οι ενδιαφερόμενοι την ύλη. Αναλόγως των μαθημάτων έχει προσαρμοστεί και φυσικά η ύλη είναι μειωμένη για την εξέταση».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση