ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

e – Διάλεξη με θέμα «Έλεγχος της Καινοτομίας» διοργανώνει το ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander και Alexander Research Center

Θα γίνει την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, στις 5:00μμ. Οι εγγραφές για συμμετοχή ξεκίνησαν και είναι δωρεάν για το ευρύ κοινό.

Δελτίο Τύπου

Το ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander και το Alexander Research Center, προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία σε στελέχη Μεσαίων και Μεγάλων ιδιωτικών οργανισμών, επικεφαλής τμημάτων περιλαμβανομένων κυβερνητικών τμημάτων, ερευνητών, συμβούλων επιχειρήσεων, καθώς και μικρών επιχειρήσεων με φιλοδοξία και όραμα, να συμμετέχουν σε μια διαδικτυακή συζήτηση/διάλεξη, με ομιλητή τον Επίκουρο Καθηγητή Δρ Ashutosh Khanna με θέμα “Έλεγχος της Καινοτομίας - Η καινοτομία είναι ζωτικής σημασίας για τη συνάφεια και την επιβίωση ενός οργανισμού”.

Η διαδικτυακή διάλεξη/ συζήτηση θα γίνει την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, στις 5:00μμ. Οι εγγραφές για συμμετοχή ξεκίνησαν και είναι δωρεάν για το ευρύ κοινό. 

Ο ομιλητής Dr Khanna είναι μια εξέχουσα προσωπικότητα με εμπειρία σχεδόν δύο δεκαετιών σε θέματα ανάπτυξης επιχειρήσεων και καινοτομίας. Στις γνώσεις του και το επαγγελματικό του υπόβαθρο, περιλαμβάνονται τα ακόλουθα: είναι πρόεδρος του Center for Disruptive Innovation & Enterprise [CDIE], κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στον τομέα της Καινοτομίας και των Πληροφοριακών Συστημάτων, του τμήματος Διοίκησης του London School of Economics and Political Science (LSE) και κατέχει μεγάλη εμπειρία ως Ακαδημαϊκός Σύμβουλος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων, στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη και Ινδία. Επίσης, στο επαγγελματικό του υπόβαθρο περιλαμβάνεται η εμπειρία του στα Business Start-ups, Στρατηγικές Καινοτομίας, Διαχείρισης Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Δικαιωμάτων, καθώς και στην πλατφόρμα (τεχνολογία) Corporate Web 2.0.

Πεποίθησή του είναι ότι «για να γίνει ένας οργανισμός καινοτόμος, συνεπάγεται ότι πρέπει να γίνουν στρατηγικές αλλαγές που θα αφορούν κυρίως την κουλτούρα του οργανισμού, ξεκινώντας από την παραγωγικότητα, τη συνεργασία και την προώθηση της ανθρώπινης δημιουργικότητας. Όλα αυτά πρέπει να υποστηριχθούν από την κορυφή της εταιρείας/ οργανισμού, από το τμήμα Διεύθυνσης».
Όλα αυτά θα αποτελέσουν το αντικείμενο της διάλεξης/ συζήτησης. Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφές σκολουθείστε το σύνδεσμο: https://alexander.ac.cy/innovation-audit/?fbclid=IwAR1XyRHGRiKI0PPW2Caf_mw5Ry2tNdsrDcjUnICyQbIcQZmOmS2SwJlY64I .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση