ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ετοιμότητα ΠΟΦΕΝ να συμβάλει στην ομαλή λειτουργία πανεπιστημίων

Συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου

ΚΥΠΕ

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ) σε συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Παιδείας Πρόδρομο Προδρόμου την Παρασκευή συζήτησε όλα τα ενδεχόμενα για την ομαλή και ασφαλή επιστροφή των φοιτητών εντός των κυπριακών Πανεπιστημίων και όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου η Ομοσπονδία, μεταφέρθηκαν στον Υπουργό Παιδείας όλες οι ανησυχίες της σε σχέση με την οικονομική επιβάρυνση που θα προκύψει για τους φοιτητές, λόγω των PCR Test που θα είναι και η πρόταση του Υπουργείου Υγείας προς το Υπουργικό Συμβούλιο της Δευτέρας.

Περαιτέρω η ΠΟΦΕΝ αναφέρει ότι κατέθεσε προτάσεις για να ξεπεραστούν τα εμπόδια που δημιουργούνται, προσθέτοντας ότι θα αποστείλει γραπτώς τα αιτήματά της.

Προσθέτει ότι δήλωσε ετοιμότητα να συμβάλει στην προσπάθεια ομαλής λειτουργίας των πανεπιστημίων με ταυτόχρονη υγειονομική προστασία και προώθησης του εμβολιαστικού προγράμματος και αναφέρει ότι στοχεύει στη σωστή ενημέρωση όλων των φοιτητών για το εμβόλιο και την ανάγκη εμβολιασμού των νέων.

Τέλος η ΠΟΦΕΝ αναφέρει πως εντός των επόμενων ημερών θα διευθετηθεί εκ νέου συνάντηση με το ΥΠΠΑΝ για να συζητηθούν και άλλα θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία και οι εξελίξεις σε σχέση με την επιστροφή των φοιτητών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση