ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Λουΐζα Καμπανέλα πρώτη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου

Η μαθήτρια αποφοίτησε από το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου με βαθμολογία 19,7

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η μαθήτρια του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου Καμπανέλα Λουΐζα είναι ανάμεσα στους δεκατρείς πρωτεύσαντες τελειόφοιτους που εξασφαλίζουν θέση στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου. Η μαθήτρια του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου εξασφάλισε θέση στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Κύπρου.

Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους η Λουίζα Καμπανέλα ανέφερε πως η χρονιά ήταν αρκετά δύσκολη, ιδιαίτερα φέτος μέσα στις πρωτόγνωρες συνθήκες με την πανδημία. Ωστόσο, συνέχισε, με στοχοπροσήλωση και σκληρή δουλειά δεν ήταν ακατόρθωτο. Όπως η ίδια ανέφερε, κάθε μέρα διάβαζε με προγραμματισμό, τον οποίο προσπαθούσε να τηρήσει πιστά και όσο το δυνατό καλύτερα μπορούσε.

Επιπρόσθετα, συνέχισε, προσπαθούσε να μην αποπροσανατολίζεται από άλλους παράγοντες, αφού είχε βάλει στόχο και πείσμα ώστε να πετύχει. Η ίδια αποφοίτησε με βαθμολογία 19,7 και εξασφάλισε την 1η θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Ιατρική. Ανέφερε ακόμη πως θα αναμένει και τις θέσεις της Ελλάδας.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του ο Χρυσόστομος Χρυσοστόμου, Βοηθός Διευθυντής Α’ του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου ανέφερε πως στο σχολείο γίνεται διαχρονικά μια πολύ καλή προσπάθεια και δουλειά από όλους τους καθηγητές και την Διεύθυνση. Είμαστε, είπε, «πάρα πολύ περήφανοι για τους μαθητές μας», προσθέτοντας πως «καταβάλλεται μια μεγάλη προσπάθεια σε συνεργασία μεταξύ της διεύθυνσης, των καθηγητών και του Συνδέσμου Γονέων, τους οποίους ευχαριστούν για τις προσπάθειες που κάνουν αλλά και την βοήθεια τους».

Πρόσθεσε πως και σε προηγούμενες χρονιές σημειώθηκαν επιτυχίες από μαθητές του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου. Ακολούθως συνεχάρη τη μαθήτρια Λουΐζα Καμπανέλα για τη μεγάλη της επιτυχία προσθέτοντας πως τους κάνει περήφανους και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το φετινό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση