ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λάρνακα: Κατέρρευσε κομμάτι από την οροφή του Γυμνασίου Φανερωμένης (εικόνα)

Καταγγελία για αδράνεια και αδιαφορία από τους αρμόδιους - «Έβλεπαν και έκαναν απλά κάποια πατσιαρίσματα»

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στο Γυμνάσιο Φανερωμένης στη Λάρνακα αφού κατά τη διάρκεια του τριημέρου κομμάτι μπετόν κατέρρευσε από την οροφή του κτιρίου και κατέληξε στο έδαφος. Η «Κ» επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων του Γυμνασίου Φανερωμένης, Λουκά Αντωνίου, ο οποίος κατήγγειλε αδράνεια και αδιαφορία από τους αρμόδιους.

«Το περαστικό συνέβη την Δευτέρα ή την Κυριακή που δεν υπήρχαν μαθητές στο σχολείο. Ο Διευθυντής με κάλεσε πανικοβλημένος, κατέρρευσε ολόκληρο στηθαίο» δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως τόσο η διεύθυνση του σχολείου όσο και οι γονείς ζητούν εδώ και χρόνια να γίνουν έργα συντήρησης στο σχολείο. «Κάναμε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες, στέλνουμε κάθε χρόνο επιστολές με τα προβλήματα. Οι αρμόδιοι έρχονταν, έβλεπαν τις εγκαταστάσεις και έκαναν απλά κάποια πατσιαρίσματα», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο κ. Αντωνίου είπε πως σε λίγες ημέρες αναμένονται στο σχολείο παιδιά από το πρόγραμμα Erasmus, εκφράζοντας ανακούφιση που δεν αφίχθηκαν νωρίτερα. Σημειώνεται ότι στο σημείο όπου σημειώθηκε η κατάρρευση βρίσκεται συνεργείο για επιδιόρθωση της ζημιάς. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση