ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:29
 

Μαίνεται η κόντρα Οργανωμένων Γονέων-Αντιπροέδρου ΟΕΛΜΕΚ

Οι σχέσεις Οργανωμένων Γονέων και ΟΕΛΜΕΚ, θα κριθούν στη Συνεδρία των Γονέων την Τρίτη

Newsroom K

Διορία στην ΟΕΛΜΕΚ

Την Τρίτη (09/07) το απόγευμα στις 18:00 συνεδριάζει η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων για να αποφασίσει επί της πρότασης του ΔΗΚΟ για τις εξετάσεις τετραμήνων. Στη συνεδρία αυτή κατά τον κ.Νικηφόρου θα αποφασιστεί επίσης και ποιες θα είναι οι σχέσεις που θα διέπουν τη Συνομοσπονδία με την ΟΕΛΜΕΚ. Όπως ανέφερε στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ ο κ.Νικηφόρου με αφορμή τις κατ’ισχυρισμόν προσωπικές επιθέσεις που δέχεται συστηματικά από τον Παντελή Νικολαίδη «εμείς έχουμε δώσει τη διορία μας μέχρι την Τρίτη (09/07).Θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και αναλόγως θα πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις στη συνεδρία»

Νωρίτερα είχε αναφέρει πως οι σχέσεις των οργανωμένων γονέων με την ΟΕΛΜΕΚ είναι σε καλο επίπεδο, αλλά με τη συμπεριφορά του κ.Νικολαίδη αυτές πλέον αξιολογούνται. Υπενθυμίζεται πως στις 25/06 η Συνομοσπονδία Γονέων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλούσε την ΟΕΛΜΕΚ να τοποθετηθεί επί της συμπεριφοράς του αντιπροέδρου της κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής. Μέχρι και σήμερα η Οργάνωση δεν έχει πάρει θέση, κάτι που είναι απαραίτητο για τη διατήρηση των καλών σχέσεων σύμφωνα με τον κ.Νικηφόρου. «Αν αποδέχεται η ΟΕΛΜΕΚ όσα λέει ο Αντιπρόεδρος της Οργάνωσης, σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα στις σχέσεις γονιών και εκπαιδευτικών οργανώσεων».

«Τον παραπέμπω στον αντιληπτικό του δείκτη»

«Αρκετά έχουν υποφέρει και οι γονείς και οι μαθητές από την αλλόκοτη παρουσία του» ήταν το σχόλιο του αντιπροέδρου της ΟΕΛΜΕΚ Παντελή Νικολαΐδη για τις πρωινές δηλώσεις του κ.Νικηφόρου. Ο αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ βρέθηκε επίσης φιλοξενούμενος στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, κληθείς να απαντήσει σε όσα του καταλογίζονται περί εμπάθειας έναντι τον γονέων.

Σχολίασε πως οι σχέσεις του με τους γονείς είναι άριστες, και το όλο θέμα έχει να κάνει με τον κ Νικηφόρου τον οποίο κατηγόρησε λέγοντας «γνωρίζω πως συνεδρίασε ο ίδιος με τον εαυτό του», αναφερόμενος στο θέμα της ανακοίνωσης προς το πρόσωπο του. Δεν έμεινε μέχρι εκεί όμως, κατηγορώντας τον κ.Νικηφόρου ως κομιστή των αποφάσεων του Υπουργού Παιδείας. «Μεταφέρει τη θέση του Υπουργού, είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία από τον κ.Υπουργό. Αυτό τον περίεργο ρόλο τον έπαιξε και το τελευταίο καλοκαίρι».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τις προσωπικές αναφορές που συνηθίζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebooκ προς το πρόσωπο του κ.Νικηφόρου, και το κατά πόσο αυτές είναι μειωτικές προς τον πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Γονέων, ανέφερε πως «τον παραπέμπω στον αντιληπτικό του δείκτη». Η κόντρα μεταξύ των δυο έχει φουντώσει για τα καλά, και οι διαστάσεις που συνεχίζει να λαμβάνει είναι ανυπολόγιστες, την στιγμή που όλα τα οργανωμένα σύνολα προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα εκπαιδευτικά δεδομένα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X