ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:16
 

Μνημόνιο συνεργασίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις με Χαροκόπειο Αθηνών

Προβλέπει την ανταλλαγή ακαδημαϊκών, ερευνητών και φοιτητών, καθώς και την ανταλλαγή ακαδημαϊκών πληροφοριών αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Χαρακόπειο Πανεπιστήμιο, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, το Μνημόνιο προβλέπει την ανταλλαγή ακαδημαϊκών, ερευνητών και φοιτητών, καθώς και την ανταλλαγή ακαδημαϊκών πληροφοριών αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Αναφέρεται επίσης στη δυνατότητα κοινής ερευνητικής δραστηριότητας, καθώς και σε δραστηριότητες όπως τη διοργάνωση κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών.

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση, συνεχίζει και ενδυναμώνει περαιτέρω τον πυλώνα της πανεπιστημιακής και ακαδημαϊκής εξωστρέφειας δημιουργώντας ένα αξιόπιστο ακαδημαϊκό και ερευνητικό δίκτυο τόσο σε εθνικό όσο και σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.

Το σχετικό κείμενο της συνεργασίας μεταξύ των δύο Πανεπιστημίων υπογράφηκε από την Πρύτανη του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Καθηγήτρια Μαρία Νικολαΐδη και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Καθηγητή Παντελή Σκλιά, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Προδρόμου: Έτοιμοι για Τριμερή ακόμα και τον Οκτώβριο

«Ρωτείστε και τον Άντρο τoν φίλο του Ακιντζί αν συμφωνεί!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Σήμερα στην «Κ»: Πώς ΗΠΑ και Ρωσία έστρωσαν χαλί στην Τουρκία

«Τελικά τρεις ανάγωγοι, φιλοχρήματοι και ανιστόρητοι κυβερνούν τη Γή μας!»
ΑΚΑ  |  10:11

Προειδοποιεί για κυρώσεις ο Τραμπ, θα ανταποδώσουμε λέει ο Τσαβούσογλου

«Όταν αφήσεις την άρκαστη και απλώσει, δύσκολα την εξολοθρεύεις! Ακούς κύριε Τραμπ? »
ΑΚΑ  |  08:43

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X