ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, με αφορμή την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους 2019-20

Δελτίο Τύπου

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, αρμόδιος για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής μας, θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε ειδική διαδικτυακή ημερίδα, την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 18:00.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, τιμώντας το σημαντικό έργο του κ. Σχοινά, διοργανώνει διαδικτυακή ομιλία-συζήτηση κατά την οποία ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα αναπτύξει μέσω ειδικής ανοικτής πλατφόρμας το θέμα «Μετά το τέλος της Πανδημικής Κρίσης: Προκλήσεις και Προοπτικές για την Ευρώπη».

Η Ευρώπη του μέλλοντος, οι προκλήσεις και προοπτικές - πολιτικές και οικονομικές - της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως και ο ρόλος των πολιτών και των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, πρόκειται να αποτελέσουν τις βασικές πτυχές της ομιλίας του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Πρύτανης, Καθηγητής Κώστας Γουλιάμος, σε δηλώσεις του, υπογράμμισε πως «η παρουσία και ομιλία του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μ. Σχοινά στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου αποτελεί ύψιστη τιμή αλλά και σημαντικό βήμα, ειδικής σημασίας, στο διάλογο που ανοίγει το πανεπιστήμιο με προσωπικότητες σε μια περίοδο ανασυγκρότησης της Ευρώπης με άξονα τις πολιτικές συνεκτικότητας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, με αφορμή την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού έτους 2019-20 του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Την εκδήλωση στηρίζει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο.

Για εγγραφή στον πιο κάτω σύνδεσμο https://event.webinarjam.com/register/44/no2zku76

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ιδρύει Ινστιτούτο για τη Δημόσια Ασφάλεια, την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο  και την Εθνική Ασφάλεια

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ιδρύει Ινστιτούτο για τη Δημόσια Ασφάλεια, την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο και την Εθνική Ασφάλεια

Το Ινστιτούτο προσφέρει διαθεματική επαγγελματική κατάρτιση σε σχετικούς τομείς, υπό το πρίσμα της «Συγκλίνουσας Ασφάλειας» ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΠΑΙΔΕΙΑ