ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οδηγίες για όσους θα φοιτήσουν στα ΑΕΙ της Ελλάδας

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου

ΚΥΠΕ

Πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες που κράτησαν θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, αλλά έχουν εξασφαλίσει θέση και σκοπεύουν να φοιτήσουν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) της Ελλάδας, δεν θα πρέπει να προχωρήσουν στην ηλεκτρονική εγγραφή στα μαθήματα του Πανεπιστημίου Κύπρου, την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022, αναφέρει, σε ανακοίνωση του, το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Σημειώνει ότι σύμφωνα με τους κανόνες σπουδών και φοιτητικών θεμάτων, προπτυχιακός/η φοιτητής/ρια του Πανεπιστημίου Κύπρου δεν δικαιούται να φοιτά ταυτόχρονα και σε πρόγραμμα σπουδών άλλου Κρατικού Ιδρύματος στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

Επισημαίνει, επίσης, πως, φοιτητές/φοιτήτριες που θα απουσιάζουν από τα μαθήματα θα διαγραφούν λόγω του ότι η φοίτηση σε όλα τα Τμήματα είναι υποχρεωτική και συνεχής.

«Αυτό εξάλλου, επιβάλλεται και για σκοπούς ηθικής και δικαιοσύνης προς τους/τις υπόλοιπους/ες υποψηφίους/ες, οι οποίοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν έγκαιρα τις νέες θέσεις που θα κενωθούν στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με την Β’ Κατανομή», καταλήγει το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στην ανακοίνωση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση