ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:42
 

Όλα της Παιδείας τα δύσκολα στη συνάντηση Χαμπιαούρη – Εκπ. Οργανώσεων

Οι δύο πλευρές τα θα συζητήσουν για στελέχωση, ασφάλεια και υγεία, βία και παραβατικότητα

Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 2.00 το μεσημέρι μετά από αρκετό διάστημα, μεταξύ των εκπαιδευτικών οργανώσεων και του Υπουργού Παιδείας Κώστα Χαμπιαούρη. Η εν λόγω συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο Παιδείας μετά από αίτημα των ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, για να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους στον κ. Χαμπιαούρη σχετικά με τα ανοιχτά μέτωπα που εκκρεμούν στην Παιδεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για τη στελέχωση των εκπαιδευτικών για την ερχόμενη σχολική χρονιά, για τα μέτρα ασφάλειας και υγείας τα οποία άρχισε το Υπουργείο κατά το τελευταίο διάστημα να βάζει σε εφαρμογή, αλλά και για το θέμα της βίας και παραβατικότητας το οποίο απασχολεί ευρύτερα όλη την κοινωνία.

Σημειώνεται δε, πως η ώρα 3.30 μετά το πέρας της συνάντησης ο υπουργός θα δει σε ξεχωριστή συνάντηση την ΟΛΤΕΚ για τα ζητήματα που απασχολούν την Τεχνική Εκπαίδευση, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να δει ξεχωριστά τόσο την ΟΕΛΜΕΚ η οποία τάσσεται ενάντια στις τετράμηνες εξετάσεις, όσο και την ΠΟΕΔ η οποία θεωρεί ότι η έκδοση κάρτας εισόδου στα σχολεία της Δημοτικής Εκπαίδευσης δεν αποσκοπεί σε τίποτα από τη στιγμή που δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμη οι περιφράξεις και οι θυροτηλεοράσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση

X