ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προκήρυξη υποτροφιών για προπτυχιακές σπουδές στον τομέα της γεωργίας

Η ανακοίνωση του Υπ. Γεωργίας

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το Τμήμα Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος προκηρύσσει τη χορήγηση 5 (πέντε) υποτροφιών για εισακτέους φοιτητές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023/24. Οι υποτροφίες παραχωρούνται στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κύπρου για την πραγματοποίηση σπουδών προπτυχιακού επιπέδου στον τομέα της γεωργίας σε πανεπιστήμια της Κύπρου, σε κατευθύνσεις σχετικές με την Επιστήμη Αγροτικής Παραγωγής, Ζωοτεχνίας και Γαλακτοκομίας ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων είναι από 24/11/2023 μέχρι 31/01/2024, συμπεριλαμβανομένων. Οι αιτήσεις μπορούν να παραδοθούν στα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Γεωργίας ή μέσω ταχυδρομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση: Τμήμα Γεωργίας, Λουκή Ακρίτα, 1412 Λευκωσία, ή μέσω εταιρειών ταχείας μεταφοράς ή να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση director@da.moa.gov.cy.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους δικαιούχους, τη διαδικασία υποβολής της αίτησης και τα σχετικά έντυπα βρίσκονται στον ιστοχώρο του Τμήματος Γεωργίας, στην ενότητα Ανακοινώσεις, καθώς και στη σχετική συντόμευση, στην αρχική σελίδα του ιστοχώρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Παιδεία: Τελευταία Ενημέρωση